2777
2789
عنوان

هاش سی جی وده تا پروژسترون

| مشاهده متن کامل بحث + 4878 بازدید | 779 پست
ب نظر من ربطی ب علائم نداره من تا ماه آخر هیییچ علائمی نداشتم اوایل شک داشتم ک واقعا حاملم

من باردارشدم عزیزم مرسی از توجهت 😘

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
حقیقته قربونت بخداقسم من دردایی کشیدم ک دشمنمم نمیخام سرش بیاد خداهمیشه یه وقتی معین کرده برای ادم و ...

مرسی عزیزم واقعن با حرفات حالم بهتر شد . من دیگه میرم در خونه ی خدا ی مدت نمیخوام دارو بخورم هر چی خیر هست پیش میاد اگرم نشد حتمن حکمتی داره دیگه چیزی رو زوری از خدا نمیخوام

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو چ دیدی این ماه تودلت بیاد خودتو شاد نگه دار و ویتاگنوستم ادامه بده ازالان دبارع تا ۲۲ پریت من ...

شاید ی مدت دارو نخورم . هر چی بود رو ریختم دور دیگه کشش ندارم ی مدت ب خودم استراحت میدم بعدش باز میرم دکتر

انقدر ماه پیش داغون بودم و کفرکردم نمیدونستم همون ماه مامانم پس هیچوقت ناامید نشو ناامیدی کار شیطونه ...

ان شاالله ک دعای شما و نی نی کوچولو برای منم گیرا باشه و تو دلم سبز بشه از برکت دعای شما

مرسی عزیزم واقعن با حرفات حالم بهتر شد . من دیگه میرم در خونه ی خدا ی مدت نمیخوام دارو بخورم هر چی خ ...

قربونت عزیزم اتفاقا بهترین کارومیکنی اماویتاگنوسو تا س ماه باید بخوری یا ماه اول یا ماه دوم یا سوم صددرصد باردارمیشی فقط مطمعن شو شوهرتم سالمه بعدقشنگم  ارزونه همیشه بخور معجزه هاشو نی نی سایت بخون خودت 😘بهترینا پیش روت باشه قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
شاید ی مدت دارو نخورم . هر چی بود رو ریختم دور دیگه کشش ندارم ی مدت ب خودم استراحت میدم بعدش باز میر ...

بهنرین کارو میکنی بله مصلحت خدا که نباشه بشه هم خدای نکرده نمیمونه اما خدا باید بخاد ..بزار ی چیزی ک با چشام دیدمو تعریف کنم واضح بفهمی من یه دخترعمو دارم ک انقدر ای وی اف ای یو ای ال و بل کرد بزوراز خدا یه پسر خواست همه ازمایشاتشم سالم بود تقریبا و دیگ اخراش نرفت حتی دکتر گفت دنیامیادو فلان وقتی رفت دنیااورد بچه رشد نمیکرد ۵ سال اینا تو رختخواب مثل نوزاد موند اخرش نمیدونم چ کمبود ویتامینی و چی شد  ک یهو دیگ چشاشم وانشد و تموم کرد بعداز یسال بطور ناخاسته دید حاملست س ماهشه خدا یه دخترناز بهش داده یعنی اتگار از بهشت اومده از نازیش همیشه میگ خدا زمان گذاشته و ما نافرمانی میکنیم تااین همه ظربه میخوریم 😘😘😘من کلی برات دعامیکنم بیای خودت بنویسی حامله ام 😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزم اتفاقا بهترین کارومیکنی اماویتاگنوسو تا س ماه باید بخوری یا ماه اول یا ماه دوم یا سوم ص ...

دیگه نخوردم این ماه بدنم داغون شده از بس قرص و دارو خوردم از لحاظ روحی هم وقتی دارو میخورم میریزم بهم . اشکال نداره یکی دوماه ب خودم استراحت میدم بعدش میرم مرکز ناباروری

بهنرین کارو میکنی بله مصلحت خدا که نباشه بشه هم خدای نکرده نمیمونه اما خدا باید بخاد ..بزار ی چیزی ک ...

آره عزیزم تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته منم ب حکمتش اعتماد میکنم دیگه زوری نمیخوام ازش

ب نظرم هر چیزی تو زمان خودشش اتفاق میوفته

اره عزیزم میدونم بزودی باردارمیشی 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی . نی نی در چ حاله 🤩

سلام مرسی عزیزم خوبم 😘توچخبرعزیزم همش توخوابم انقدر خواب الو شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دلم 🤩 سونو قلب نرفتی

اره عزیزم شش هفته بودم چهارم ک رفتم قلبم داشت

داروهای سقطمو داد 

قسمت خودت شه بزودی🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40