یه خانومه منو دید برای پسرش خاستگاری کرد گفت که بیاییم خونتون مادرمم گفت نه جلسه اول بیرون قرار بزاریم دخترپسر همو ببینن اگه پسند کنن بعد برای خاستگاری میایین خونه .حالا فردا قراره مادرو پسرش بیان بیرون پارکی چیزی همو ببینیم منم بامادرم میرم بنظرتون چجور رفتارکنم باپسره حرف بزنم چی بگم اخه پیش مادرا هم خجالت میکشم
وا حالا یه میوه و شیرینی و اینا چه ارزشی داره که شان و شخصیت خودشونو پایین بیارن ! مگه خونه زندگی ندارن که تو خیابون همو ببینن ! تا بوده همین بوده که چندبار خاستگار میاد برای دختر خانما تا بلاخره به ازدواج میرسه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه عجیبه نه زشت تا وقتیکه تایید اولیه نکردن همو بیرون ببینن خوبه
اما همچنان از نظر من هم زشته و هم خیلی عجیب !!!! مگه دور از جون آواره ان که تو کوچه خیابون همو ببینن ولو که حتی یه دیدار ساده فقد باشه تو جلسه و دیدار اول
وا حالا یه میوه و شیرینی و اینا چه ارزشی داره که شان و شخصیت خودشونو پایین بیارن ! مگه خونه زندگ ...
اخه عزیزم من پدرم سختگیره میگم شاید خوشمون نیومد نمیخام همون اول بیان خونه حالا اگه منوپسرتنهاقرار داشتیم صدرصدمیگفتم بریم کافه اما مادرامونم میان درکل ماخودمون میخاستیم بریم پارک کمی قدم بزنیم بعد مادرپسره هم خیلی اصرارمیکنه که کی بیاییم گفت شماهرجا بگین مامیاییم ماهم گفتیم پس بیایین پارک پارکم یه جای عمومیه خب اگه جدی بشه که میان خونه تو پارک و خیابون که خاستگاری نمیشه
استارتر به حرف اینا گوش نده فضایی فکر میکنن پارک مگه شان ادمو پایین میاره؟ بخدا تازه به دوران رسیدن ...
دقیقا ی جوری میگن ادم فک میکنه هرکی میره پارک بی شخصیته مگه ارزش شخصیت به این چیزا زندگی رو چقدر سخت میکنن حالا اگه همو پسندکنیم برای خاستگاری میان خونه دیگه تو پارک و خیابون خاستگاری نمیکنیم که
پارک رفتن تو کوچه بودن نیست ، توی شهرای بزرگ هم توی خیابان همو دیدن عیب نیست معمولا من دیدم بعضیا وا ...
اگه تهرانم جزو شهرای بزرگ حساب بشه از نظر شما که من ۳۲ ساله اینجا بدنیا اومدم و بزرگ شدم و ازدواج کردم و زندگی میکنم برام خیلی عجیبه این موضوع قرار خاستگاری تو پارک ! دیگه شما تاکید داری که عادیه بحثی نیس چی بگم صلاح مملکت خویش خسروان دانند