2777
2789
عنوان

شما که پریود میشین در ماه

240 بازدید | 34 پست

چند بسته نوار بهداشتی استفاده میکنید 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

من خون ریزیم کمه دردام خییلی زیاده یه بسته رو به زور تموم میکنم گاهی اوقات هم تموم نمیشه دو سه تا تهش میمونه

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

دو یا یک ونیم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یه دونه ولی مصرف دستمال توالت خیلی بالا میره

من بین سه چهار تا میخرم هر ماه 

بنظرتون خونریزی من زیاده یا حساسم ؟

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
2810