2777
2789
عنوان

دوست دارم از خونه فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 25 پست
شوخی میکنم اونو ولی واقعا کاش یا مریض شم تصادف کنم بیوفتم گوشه بیمارستان ولم کنن یا بمیرم تموم شه ب ...

دورازجونت باشه عزیزم خداحفظت کنه

منم باقرص سرپام...قرص منتال انرژی برای تقویت حافظه خوبه بخور...منم ازهمین میخورم وانواع ویتامینهای دیگه،کشومیزتحریرم روبازکنی توش نزدیک ۱۵ورق قرصه همش ویتامینه میخورم که ازپادرنیام،پنهانی از خانواده م میخورم

اخ امان ازکنکوروبچه ی کنکوری که فقط وفقط خودش وخدای خودش غمش رومیدونه وبس،کنکوری جماعت صورتش پیش خان ...

😞قربونت برم 

بخدا قلبم انقد درد میکنه ها 

از دیشب چند بار بالا اوردم از فشار رنگم زرد شده موهام نصفش ریخته دیگ نمیکشه مخم دوست دارم تصادف کنم برم گوشه بیمارستان در ارامش باشم چند روز لاقل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌مگه تعهد دادی ک خودت پا ب دنیا بذاری؟ احترامشون رو داشته باش...هر پدرمادری وظیفه دارن وقتی بچه ...

😞💔موفقیتو فقط تو داشنگاه میبینه و معام اموزش پرورش نمیبینه واس کلاس زبان دارم از دل جون مایه میزارم 

ایشالا همه موفق باشن

من چند وقت دیگه میرم اموزشگاه تدریس میکنم و میخوام مدرک مربیگری بگیرم ولی میگه اینا خوب نیست فقط دان ...

درک نکنه، بیخیال باش و ب هدفت توجه کن ، اون اینو گفته ک تو تمام تلاشتو بکنی ، ببینه نتونستی و تو این موفقی مطمعن باش راضی هم هست ، قوی باش دختر ، ما این همه سال بهمون گذشن و خیلی سختی دیدیم فقط بدون همش میگذره و اخرش خوب میشه

دورازجونت باشه عزیزم خداحفظت کنهمنم باقرص سرپام...قرص منتال انرژی برای تقویت حافظه خوبه بخور...منم ا ...

😞💔عزیزم

ایشالاه خدا کمکمون کنه 

من میگم ازاد با دولتی چ فرقی داره دولتیم اخرش باید همونو بدی دیگ 

و اینکه من کلا از درس خوندن خوشم نمباد زبانو دوست دارم ک میرم کلاس زبان ولی بابام ول نمیکنه

😞قربونت برم بخدا قلبم انقد درد میکنه ها از دیشب چند بار بالا اوردم از فشار رنگم زرد شده موهام نصفش ...

خدانکنه دخترنگواین حرفهاروهمش میگذره منم شرایط سختیوداشتم سرکنکورم...تجربی بودم و۴تاکنکوردادم دوسال اول رتبه هام خوب میشدنمیرفتم دانشگاه طمع پزشکی داشتم دوسال آخری که کنکور دادم رسماجوری گندزدم که باهیچ چیزنمیشدجمعش کرد خلاصه آخرش بامشورت بامشاوروصحبت باچندتاازدوستهام که قبلارفته بودن دانشگاه رشته حقوق روانتخاب کردم اینم رشته ی سختیه،دردسرهام بیشترازرشته ی تجربی و پزشکی نباشه کمترهم نیست چون خیلی مسائلی که اصلاروزمره بهشون اهمیت نمیدیم بشدت پیچیده هستن 

درنهایت الانم توی پیام قبلم گفتم بهت که واقعاباقرص ویتامین سرپاخودمونگه داشتم باخانواده م نمیتونم کلامی حرف بزنم وازغصه هاوفشارهای درسم بگم چون واقعانمیتونن توی این مسیر راهنمای من باشن متوجه شرایطم بشن اونهاهم برام دردسرمیشن وبیشترارامش ذهنیموبهم میریزن،اونهافقط منتظرنتیجه هستن ومن تنهام توی راهی که پیچ وخم زیادی داره

😞💔موفق باشی عزیزم کاش میومدم هنر هنرم میومدم معدلم پایین میشد نمیتونسدم برم من کلا مخم ضعیفه خنگم ...

اینجوری نگو هیچکس خنگ نیست حالا نتایج بیاد ایشالا ک موفق میشی

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم