2777
2789
عنوان

دوست دارم از خونه فرار کنم

278 بازدید | 25 پست

امروز کنکور دادم فک مبکردم بدک نیست ولی پاسخنامه دوسه تا سوالارو دیدم گند زدم دیگ بقیشو نگاه نکردم میدونم همرو اشتباه زدم همرووو 

واس خودم مهم نیست من چند وقت دیگ مدرک زبانمو از کلاس میگیرم و دارم اقدام مبکنم برای مدرک مربیگری بدنسازی ولی دلم بریبابام میسوزه خیلی دوست داره برم دانشگاه درس میخونم قک میکنه تهش چیزی هست خودم دوست ندارم و میدونم تهش هیچی نیست ولی بخاطر بابام ناراحتم😞😭کاش بمیرم تموم دلخوشیش بچه هاشن منم هیچ غلطی نمیتونم بکنم همیشه میگه دوست دارم بچم دانشجو بشه بهش افتخار کنم ولی نتونستم ابشالا ذلیل بشم دانشگاه ازاد نمیزاره برم خودمم دوست ندارم نمی ارزه ب اون همه هزینه هیچی نیست خوب تهش وقتی من مدرک زبانمو دارم میگیرم میتونم اموزشگاه درس بدم و مربیگریمم بگیرم میرم باشگاه ولی درد من فقط بابامه ضایع میشم جلوشون همش میگه تو ک زبانت خوبه چرا کنکور قبول نمبشی😭😭😭الانم خیلی امیدداره میگه قبول شدی فقط خودم میدونم گند زدم قلبم تیر میکشه بدجور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مسئول بذاورده شدن ارزوهای بابات نیستی ، راه درامد پیدا کن خودش بهت افتخار میکنه ، اگه اینقد نگرانشی ، دختر سربراه و بااعتماد بنفسی باش نه اینقد ضعیف ک با ی کنکور بگی میخوام فرار کنم

به خاطر همینه ک رشتم رو هنر انتخاب کردم چون هم دوسش داشتم هم بدون کنکور و با شرط معدل اومدم دانشگاه خدا لعنت کنه اونی رو ک کنکور رو درست کرد.

خواهرم سال هشتمه بعد هر امتحان میومد گریه میکرد میگف سوالا اصلا شبیه جزوه معلم نبود 

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
کاش پدرمادرها یاد بگیرن جای خودشون زندگی کنن ن فرزندهاشون

من هم از صحبتاش بدم میاد لجم میگیره هم دلم براش میسوزه واس من احمق داره زحمت میکشه ولی من نمیتونم ب کی بگم من هوشیاریم ضعیفه نمیفهمم خنگم دوست دارم بمیرم سر جلسه همه میخندیدن من قلب درد گرفته بودم هیشکی براش مهم نیود من قلبم درد گرفته بود نمیتونستم نفس بکشم بابام خیلی ناراحت میشه بدونه باز قبول نشدم 😞نتایجا بیاد چی بگم بهش

اخ امان ازکنکوروبچه ی کنکوری که فقط وفقط خودش وخدای خودش غمش رومیدونه وبس،کنکوری جماعت صورتش پیش خانواده ش باسیلی سرخه،فشاردرس روش خیلی زیاده اماپیش خانواده مجبوره تظاهرکنه که حالش خوبه 

چرامااینقدرتنهاییم واقعا...هنوزم درعجبم...من الان۲۶سالمه کنکورم تموم شده وکانونیم دارم برای آزمون وکالت میخونم فقط خودم وخدای خودم می‌دونیم که فشاردرس چقدرروم زیاده همه فکرمیکنن کشک وراحته...خدابزرگه ناامیدنباش ازدرگاهش عزیزم 

فرار کردن از خونه = مرگ

شوخی میکنم اونو ولی واقعا کاش یا مریض شم تصادف کنم بیوفتم گوشه بیمارستان ولم کنن  یا بمیرم تموم شه بمیرمم بدتر اذیت میشن همون تصادف کنم بهتره

من هم از صحبتاش بدم میاد لجم میگیره هم دلم براش میسوزه واس من احمق داره زحمت میکشه ولی من نمیتونم ب ...

عزیزم‌مگه تعهد دادی ک خودت پا ب دنیا بذاری؟ احترامشون رو داشته باش...هر پدرمادری وظیفه دارن وقتی بچه دارمیشن مسئولیتشم ب عهده بگیرن اگه نمیخاستن کلا ازدواج نمیکردن قشنگم وقتی موفق بشی میفهمه راه درست رو شمارفتی 

تو مسئول بذاورده شدن ارزوهای بابات نیستی ، راه درامد پیدا کن خودش بهت افتخار میکنه ، اگه اینقد نگران ...

من چند وقت دیگه میرم اموزشگاه تدریس میکنم و میخوام مدرک مربیگری بگیرم ولی میگه اینا خوب نیست فقط دانشگاه خوبه میگم معلم معلمه چ فرقی داره میگه معلم کلاس زبان زیر دسته و... انگار معلم مدرسه مدرسرو خریده متوجه نیست چیکار کنم درکم نمیکنید 

شوخی میکنم اونو ولی واقعا کاش یا مریض شم تصادف کنم بیوفتم گوشه بیمارستان ولم کنن یا بمیرم تموم شه ب ...

بابای منم همین بود و دقیقا حس تو رو داشتم با افزایش سن نسبت بهش بی خیال تر شدم و الان برام خیلی مهم نیست چی میگه ازین گوش تو میکنم از اون گوش در

به خاطر همینه ک رشتم رو هنر انتخاب کردم چون هم دوسش داشتم هم بدون کنکور و با شرط معدل اومدم دانشگاه ...

😞💔موفق باشی عزیزم کاش میومدم هنر 

هنرم میومدم معدلم پایین میشد نمیتونسدم برم من کلا مخم ضعیفه خنگم یکم

به خاطر همینه ک رشتم رو هنر انتخاب کردم چون هم دوسش داشتم هم بدون کنکور و با شرط معدل اومدم دانشگاه ...

ایشالا موفق باشه راست میگه واقعا من پارسال پدرم دراومد سرامتحان