دلم شکسته🥲💔
من یه دختر دارم که الان بیست و سه ماهشه دقیق و سی و چهار هفته باردارم اینم دختره
ان تی رفتیم با اطمینان صد در صدی گفت برآمدگی پسرونه داره پسره خیالت راحت شوهرمم به همه گفت خیلی خوشحال شدن ...ولی خب شوهرم دختر دوست داشت بشدت دختر دوسته به عشق حضرت رقیه مخصوصاً...انومالی گفت دختر بعد وقتی دختر شد غیر شوهرم ... همه ناراحت شدن حتی مامانم میگفت عرضه نداشتید پسر بیارید مادر شوهرمم میگفت اگر پسر بود مظلوم بود ولی چون دختر شده وزه میشه دختر دومیا خیلی جنسشون خرابه میگه وای بحالش دختر منو یعنی دختر اول مو اذیت کنه اخه خیلی دوست دارن دختر اولمو همه
خلاصه از همه حرف شنیدم داداشام حتی میگفتن ما که ذوق نداریم اینم دختره بعد دوسال باز یکی تکراریه کهچی
کلا تفاوت رفتارشون و بعد ان تی و انومالی حس کردم میگفتن براش لباس میخریم وقتی پسر بود خیلی ذوق داریم بعدش گفتن خودتون بگیرید دیگه
این شبا مسجد میرم هر جا میفهمن یه دختر دوساله دارم یه دخترم حاملم میگن وای چقد خجالت میکشی تو خانواده شوهر و مردم دوتا دختر خدا بهت پشت هم داده مورد قهر الهی بودید میخندن میگن اگر فاصله داشت خوب بود خیلی زشته دوتا دختر با فاصله دوسال یه مادر بیاره حرف پشتش در میاد یا میگن مهم اینه سالم باشه عیب نداره غصه نخور
یکیم گفت خدا پسر به هرکسی نمیده دختر بخوای بهت سریع میده خلاصه خیلی دلم میگیره از حرفاشون تو بارداری حساس تر میشه مادر من جواب نمیدم اصلا میگم خود خدا قضاوت کنه