2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 41 پست
اره والا این حرفا اصلا برای زمان جاهلیته نمیدونم چرا باید باشهههه

شوهرم همیشه میگه اگه پسر بهتر از دختر بود خدا اول به پیامبرش می داد بعد به بقیه  خدا آیه هم نازل کرده ولی این مردم پسر پرست جاهل بازم دست از جاهلیت برنمی دارن 

حالا همونایی که پسر پسر می کنن وقت مریضی و پیری دخترشون یادشون میفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم درست میگید من خودم هیچی نمیگم اصلا نظری تاحالا ندادم فقط میدونن همه که همیشه دوست داشتم ...

بله هست متاسفانه ولی تو محل نده وگوش دروازه باشه شادباش وبه عشق اینده دخترای گلت زندگی کن فرداکه بزرگ شدن ببین چجوری حسرتتو بخورن که دوتا دختر داری .پسر بزای اولش یکم پزداره ولی بزرگ شه میره پی زن خودش ولی دختر عشقه انشالله بهترین ودلسوزترین باشن برات دخترات وبه سلامت دنیابیاد ویه زندگی شادبرات بسازن همیشه شاد باش وبخند لذت ببراززندگیت به این فکرکن که بعضیا توحسرت بچن ونمیشن خدابهت نعمت داده والا 

چه جالب شوهرمم مثل عمو تون روز خواستگاری بهم گفت از خدا یه دختر خواستم شما موافق باشی بذاریم اسمشو ر ...

خدا گل دخترات رو حفظ کنه، سجده شکر کن که خدا تو رو لایق دو تا فرشته کرده خوشبختی و عاقبت بخیری گل دخترات رو ببینی

آره والا من‌دلم ولی میشکنه مخصوصا نزدیکانم وقتی مثلا میگن ما ذوق نداریم یا برامون مهم نیست دوسش ندار ...

همین برام عجیبه که خودی اینطور به آدم ضربه بزنه، جالبه که شوهرت دختر دوست هست و بقیه ادا درمیارن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40