2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

362 بازدید | 41 پست

دلم شکسته‌🥲💔

من یه دختر دارم که الان بیست و سه ماهشه دقیق و سی و چهار هفته باردارم اینم دختره

ان تی رفتیم با اطمینان صد در صدی گفت برآمدگی پسرونه داره پسره خیالت راحت شوهرمم به همه گفت خیلی خوشحال شدن‌ ...ولی خب شوهرم دختر دوست داشت بشدت دختر دوسته به عشق حضرت رقیه مخصوصاً...انومالی گفت دختر بعد وقتی دختر شد غیر شوهرم ... همه ناراحت شدن حتی مامانم میگفت عرضه نداشتید پسر بیارید مادر شوهرمم میگفت اگر پسر بود مظلوم بود ولی چون دختر شده وزه میشه دختر دومیا خیلی جنسشون خرابه میگه وای بحالش دختر منو یعنی دختر اول مو اذیت کنه اخه خیلی دوست دارن دختر اولمو همه 

خلاصه از همه حرف شنیدم داداشام حتی میگفتن ما که ذوق نداریم اینم دختره بعد دوسال باز یکی تکراریه که‌چی

کلا تفاوت رفتارشون و بعد ان تی و انومالی حس کردم میگفتن براش لباس میخریم وقتی پسر بود خیلی ذوق داریم بعدش گفتن خودتون بگیرید دیگه 

این شبا مسجد میرم هر جا میفهمن یه دختر دوساله دارم یه دخترم حاملم میگن وای چقد خجالت میکشی تو خانواده شوهر و مردم دوتا  دختر خدا بهت پشت هم داده مورد قهر الهی بودید میخندن میگن اگر فاصله داشت خوب بود خیلی زشته دوتا دختر با فاصله دوسال یه مادر بیاره حرف پشتش در میاد  یا میگن مهم اینه سالم باشه عیب نداره غصه نخور 

یکیم گفت خدا پسر به هرکسی نمیده دختر بخوای بهت سریع میده خلاصه خیلی دلم میگیره از حرفاشون تو بارداری حساس تر میشه مادر من جواب نمیدم اصلا میگم خود خدا قضاوت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر همه عجیبن، خیلی بد صحبت میکنن اطرافیانتون، البته ایراد از خودت هست وقتی شوهرت پشتته وایسا جلوشو ...

باورتون میشه حس ندارم‌با این افکار پوسیده رو به رو بشم اصلا تعجب میکنم از شدت تعجب حرفم‌تو‌دهنم میخشه

سطح شعور و وجدان آدما رو میشه ازخیلی چیزا متوجه شد یکی درمورد جنسیت بچه تیکه انداختن یا احساس حقارت ...

درسته ...ولی عزیزم راجب پسر اصلا سرکوفت نمیشنوه مادر اتفاقا دیروز از یکی شنیدم میگفت کاش دوتا پسر پشت هم داشتی اینجوری سر بلند و‌با اعتباری تو خانواده شوهر و چشم‌انظار دوتا دختر پشت هم اینجوری یه جوریه

والا من بچه اولم دختره و بدنیا نیومده هنوز 

خانوادم دارن سکته میکنن 

درصورتی که شوهرم وخانواده شوهرم هیچ مشکلی ندارن 

گورباباشون 

من ده تا دخترم بیارم همینکه کارخودمم .. میسوزن

هر بژی کورد
آره والا من‌دلم ولی میشکنه مخصوصا نزدیکانم وقتی مثلا میگن ما ذوق نداریم یا برامون مهم نیست دوسش ندار ...

مطمئن باش بعد به دنیا اومدنش عزیز دل همه میشه 

من یه پسر دارم یه دختر 

درسته پسرم رو هم خیلی دوست دارم ولی همیشه میگم آدم سه چهارتا دختر داشته باشه خوبه

درسته ...ولی عزیزم راجب پسر اصلا سرکوفت نمیشنوه مادر اتفاقا دیروز از یکی شنیدم میگفت کاش دوتا پسر پش ...

ببین فرهنگا نسبت به اول بهترشده ولی یسریا اتفاقا ازاونور بوم افتادن که میگن دختریچی دیگس خدهبه هرکی دخترنمیده و..و... چنوقت پیش هم یه مجری ک نمیشناسمش توصداوسیما گفته بود خانمایی که پاکدامنن بچه اولشون دخترمیشه ازاین چرت وپرتا!!!!که خیلی هم انتقادوسروصداشد... میگم ک ماملتی هستیم یاازاینور بوم میفتیم یاازاونور بوم...

به هرحال عزیزم شما اصلا برات مهم نباشه همینکه همسرت باشعوره کافیه بقیه چرابایدبرات مهم باشن؟!!!! به سلامتی دخترنازت بدنیامیاد و دوتادخترنازودسته گل میشن همدمت کیف کن ازوجودشون و خوشحال باش

2810