2777
2789
عنوان

خواهرم با وجود داشتن نوه باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3758 بازدید | 131 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باخواهرم حرف نمیشه زد جواب ادمو نمیدهدلم گرفته نمیتونم دلداریش بدم

ادما الکی میگن کاندوم پاره شده 

از بس سر تو زندگی ادمه 

آدم مجبوره هر چرتی بگه

مامان دو تا پسر گردالوووو👶🧒 و یه دختر 👧 نخودچی
دقیقا ۹۹ درصد خودشونو مجبور به دروغ می بینن و میگن قرص می خوردم و ال می کردم و... در حالیکه نهمن ۱۸ ...

والا منم قرص میخوردم باردار شدم . آلارم گوشیمم هر شب ساعت ۱۱ گذاشته بودم یعنی حتی ساعت قرص خوردنم جابه جا نمیشد چه برسه به این ک بخواد حتی یک روز یادم بره . روش های جلوگیری ۱۰۰ درصد نیستن ک 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
باردار که نشدی؟

نه متوجه شدم سوراخه اورژانسی خوردم . بعد ۸ ۹ ماه رابطه محافظت نشده داشتیم بازم اورژانسی خوردم اثر نکرد باردار شدم 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

ببینید شمایی که می گین طرف تازه ۴۲ سالشه می خواد بچه اول بیاره .حالا خواهر شما همسن  اونه، تازه ازون کار بهتری می کنه.

چه مقایسه ایه؟

سن ازدواجشون و شرایط و تعداد فرزندان فعلی و خیلی چیزای دیگه بسیار ملاک تر از سن شناسنامه ای شونه.

خواهر اسی ۲۵ سال زمان بارداری داشته. خانوم ۴۲ ساله ای که یک ساله ازدواج کرده چه باید می کرد؟ مگه راه دیگه ای داره و داشته؟

من شوهرم میگیره از جنسش خبر ندارم😄عزیزم چه مارکی از همه محکم تره؟

مال ما kodex هس خوبه تو این مدت پاره نشده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
2810