2777
2789
عنوان

خواهرم با وجود داشتن نوه باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 131 پست
اخه خود ۴ تا بچه عذابه چه برسه به ۵می

سه تا دختر داره یه دونه پسر ؟

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بچه اخرش پسره

بره دکتر خوب حداقل . سه تا سزارین خیلی وحشتناکه باید تحت نظر باشه خیلی خطرناکه . سنشم بالاست خطر لختگی خون داره . خواهشا هرجوری پول جور کنه آزمایش سل فری بده سنش بالاست بچه سندرم دان نشه یه وقت خدای نکرده

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
بره دکتر خوب حداقل . سه تا سزارین خیلی وحشتناکه باید تحت نظر باشه خیلی خطرناکه . سنشم بالاست خطر لخت ...

اره ۱۲سال پیش گفته بودن بهش دیگه باردار نشی نمیتونی سز بشی

خیلی استرس دارم براش 

اره ۱۲سال پیش گفته بودن بهش دیگه باردار نشی نمیتونی سز بشیخیلی استرس دارم براش

اگه دوماهه کمک کنید سقط کنه . تو نت پر شماره کسایی ک قرص میفروشن . تا سنش کمه اقدام کنید

شما رو بفرستن محض دلداری خواهر اسی😂😂

من اینارو نگم درست میشه ؟ باید واقعیت رو بدونه دیگه . با دلداری ک چیزی رو درست نمیکنه 

ایندفعه پاره خواهد شد

وای خدا نکنه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟