2777
2789
عنوان

خواهرم با وجود داشتن نوه باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3758 بازدید | 131 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص ضرر نداره برات؟؟ ای جانمممم تنش سلامت😍چن سالگیتون باردار شدین

آخرای عقدم بودم چهارسال عقد بودم چون پدرشوهرم تو دوران عقدم فوت شدند خیلی عقدم طولانی شد دیگه موقع عروسیم اون آخرا باردار بودم تو لباس عروسم 😅😅جهیزیه میدیدم باردار بودم بعد فهمیدم حالا خوبیش این بود که دیگه عروسی گرفتم رفتم سر زندگیم ۲۰ سالم بود نامزد کردم دیگه ۲۴ سالگی عقد کردم بعدم عروسی .سلامت باشی. قرص خیلی ضرر داره هورمون میریزه به هم رو روان اثر میزاره دیگه نمیخورم

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
عزیزم ممکنه خواهرت الان حسابی حالش خراب باشه . شما اطرافیان وضعیتشو عادی جلوه بدین و شلوغش نکنین . گ ...

نه حسابی دلداری داده شده بهش

ولی ناراحتم باهام حرف نمیزنه بتونم ارومش کنم

اخه ازم دوره

اینا رو ولش کن. کاش هر کی قراره تو سن بالا  ناخواسته باردار بشه اول اطرافیانش شرایطو بپذیرن و سختش نکنن .چون طرف بیشتر از نگاه و قضاوت بقیه استرس می گیره تا خودش.

والا پدر مادرای ماها هر کدوم ۷، ۸ تا آوردن .بعد من سر بچه دومم گفتن دیگه بسه. اگه من جا خواهر اسی بودم لابد پیرهن عثمان می شدم 

پست‌اخرم کامنت بزار اینسری ک گرفت بگم‌بهت🤣

چه کامنتی بزارم😂🤦‍♀️بگم مارک کاندومتون؟😂🤦‍♀️

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
2810