2777
2789

چندین ماه از کات میگذره خیلییی دوست دارم حتی شده یه تبریک بهم بگه

این پسر با زبون بهم هیچچ وفت توهین نکرد ولی رفتارش زیادمثل بدقولیاش ولی به گفته خودش افسرده بود با قرص زنده بود...ولی من حسم میگه فکر قبلیه بوده لعنتی خودش میگفت ن برام اهمیتی نداره

شما اگر رابطه ۳ساله اتون با خیانت کات بشه اسیب نمیبینید؟ که این پسر نبینه 

ولی کاش عوضی اونو فراموش میکرد بعد منو بدبخت میکرد ...

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی از نظرم وارد رابطه شدن با ادمی که قبل از شما یه رابطه طولانی داشته اشتباه محضه

صدردصدد من نمیدونستم بعدش متوجه شدم

حکم طلاق داره 

من هیچچ رابطع ایی تجریه نکرده بودم لیاقتم این نبود

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه