2777
2789
عنوان

از قیافه و هیکل شوهرم خسته شدم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 23561 بازدید | 357 پست
۱۷۴

خب تو دیگه دیلاقی ! برای یه خانم این قد و هیکلی که میگی اصلا جذاب و ظریف نیست ؛ ببخشید البته :)

مشکل پیدا شد؛ خودت یوقور و هیکلی هستی و شوهرت لاغر اندام و نرمال ! حتما همسرت هم یه زن ظریف و ناز میبینه آه میکشه ولی انقدر دوستت داره و معرفت که به روت نمیاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه لاغری یا چاقی دست خود ادمه اگه دست خود آدم بود هرکسی قطعا بهترینش بر می‌داشت خدا هرکس ی جور آفریده نباید بخاطر ظاهر کسی مسخره کرد ،از اول میتونستی باهاش ازدواج نکنی یدونه هیکلی پیدا میکردی

عزیزم این چه حرفیه بخدا مهم اخلاقشه با محبت بودنشه 

من نامزد سابقم خیلی قد بلند بود مردونه بود و خوش هیکل از نظر ظاهر مرد جذابی بود ولی اینقدر اخلاقش گند بود در عرض مدت کوتاه از قیافه اش متنفر شدم یه ذره محبت نداشت نمیدونست با خانم چطور رفتار کنه یه بار نشد نوازشم کنه یا حرف محبت آمیز بهم بزنه یا ازم تعریف کنه آخرم سر هیچ و پوچ طلاق گرفتیم چون عاطفی نبود راحت گذاشت و رفت 

الان بنظرت قیافه اش جذاب بود ولی مثل نامزد من بود خوب بود 

ینی میگه خوب شد وقتی از قیافشون خوشم نیومد نگرفتم ک بعدا مثل اسی بشمهمون اول گقتم پسند نکردم

اهان اره الان فهمیدم😂🤌

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من میرفتمپسند نمیکردمخیلی دخترهای خوبی بودن و خانواده های خوبی داشتنولی ظاهری پسند نمیکردم

چقد سخت پسند😑

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

حالا میخوای چیکار کنی؟ تا حالا مشاوره رفتی؟

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

خب ابتدا باید بررسی کرد از همون اوایل از قیافه و اندام ایشون خوشتون نمیومد یا این اواخر اینطور شدید؟

می تونید به همسرتون بگید دوست داری با هم بریم باشگاه خیلی دوست دارم مثل زوجایی که با هم ورزش می کنن و رژیم دارن باشیم تشویقش کنید وزنشون رو اضافه کنن و کمی که بهتر شدن بگید چقدر خوش هیکل تر شدی و از موارد معاشقه هم مسائلی که دوست دارید رو عنوان کنید تا همونا رو براتون انجام بدن تا کم کم به مسایل بینتون علاقتون بیشتر بشه...