2777
2789
عنوان

از قیافه و هیکل شوهرم خسته شدم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 23562 بازدید | 357 پست
نه بابا من انقدر دیدم پسر لاغر دختر ظریف گرفته، هر کسی یه مدله دیگه، انقدر آدما با هم فرق دارن

نه 

همیشه دختر قد مناسب و توپر مورد پسند اقایون هستش

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چی بگم... خودم قیافم خوبه قدم هم بلنده ولی شوهرم نه قیافه داره نه هیکل نه پول هیچ کاری هم بلد نیس ...

خوب چرا ازدواج کردی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

شانس من به روایت تصویر(مثل شانس شوهرته)🫠

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️،اگرباکسی آشناشوم به خودم یادآوری میکنم اوهم یک انسان عادی است وسعی میکندراهش رادرجهان بیابد،نیاز به قهرمانی ندارم تامن رانجات دهد:)!🕊•

نمیخاد دلتون برا شوهر اسی بسوزه. حالا همه شدن مدافع شوهر ایشون. همین مرد اگه یکم هیکل و چهره و مردونگی داشت یه هزارتا زن نگاه میکرد و به زنش خیانت میکرد. الان چون از تو پایین تره مجبوره زبونشو کوتاه کنه و خوب باشه

متوجه نشدم شما پسند نمیکردین اونارو یا اونا شمارو رد میکردن؟

من میرفتم

پسند نمیکردم

خیلی دخترهای خوبی بودن و خانواده های خوبی داشتن

ولی ظاهری پسند نمیکردم

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
من شوهرم قدش 175 چهرش هم خوبه اما دوست داشتم با ی مرد دومتری ورزشکار با صد کیلو وزن ازدواج میکردم🤣

شوهر من هرجا میره همه محوش میشن ولی اینا به چشم من نیومد من عاشق خودشم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
به خدا که اگه اون بهم اکی می داد براش جونمم می دادمولی نداد و این طور داغون شدم که می بینی

اونموقع هم میومدی چیز دیگه ای میگفتی 

میدونی چرا؟؟؟ 

چون هنوز مفهوم ازدواج رو نمیدونی... به حد کافی به بلوغ نرسیدی 

به دل نگیر ولی خیلی بچگانه فکر میکنی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .