2777
2789

میشه بگید امپول پروژسترون چاق میکنه یا نه🤦🏻‍♀️اگه اره در حد چن کیلو مثلا🤦🏻‍♀️💔

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

چرا آخه پروژسترون؟ میدونی چقدر عوارض داره کل هورمون ها رو به هم میریزه، حرارت کبد و غلظت خون میاره چون خون رو سرد میکنه کم کم باعث کبدچرب و آندومتریوز و... میشه، میخوای چاق بشی  از راه درستش اقدام کن علت و ریشه لاغریت که مزاج و غلبه مزاج هست رو بفهم بعد درمان کن و اضافه وزن خوب داشته باش

چرا آخه پروژسترون؟ میدونی چقدر عوارض داره کل هورمون ها رو به هم میریزه، حرارت کبد و غلظت خون میاره چ ...

مرسی واقعا اخه من خودم رژیمم گلم😭🤦🏻‍♀️ میشه بگی چاق میکنه یا نه🥲💔

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پرستار نیستم ولی تو طب سنتی کار میکنم و دیدم کسایی که استفاده میکنن دچار این عوارض شدن و آره بعضی ...

واقعا😭🤦🏻‍♀️ میشه بگین مثلا با چند بار زدن وزن زیاد میشه🥲💔

راستی من خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتی

مزاج شناسی و زبانشناسی (تشخیص بیماری از روی زبان) رایگان انجام میدم و درمان گیاهی

و آموزش رایگان طب سنتی در بستر روبیکا  هم داریم

09940688893

راستی من خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتیمزاج شناسی و زبانشناسی (تشخیص بیماری از روی زبان) رایگا ...

ممنون عزیزم لطف کردید🥲🙏💚