takshkh مدیر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 6535 عنوان بررررررق رفتهههههعععععععععع | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 23 پست وایییییی دارم دیوونهههههه میشمممممممممبرقا ۳ ۴ ساعتههههه رفتهههه گرمههههههه بخدا گرمهههههه پشه ها چوب تو... آدم میکنن بخدااا😂😂😭😭😭 کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔 1403/04/18 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
takshkh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 6535 یهو یه سوسک میپره روت ... اره زمستون قطع کنن خیییلی کیف داره هوا سرد برق نیست پتو هم میکشی روت عشق میکنی ولی الان لختم بشی فایده ندارع😂 کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔
takshkh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 6535 کدوم شهر؟ تهران کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 8755 بقران همینکه از حموم در اومدم برق رفت تا الان ۴ ساعته بیرون رفتیم بدتر هلاک شدیم دارم دیوونه میشم ای ... چ وضعشه اخه چهارساعت 😐 رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)
takshkh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 6535 چ وضعشه اخه چهارساعت 😐 هزار بار زنگ زدیم کل کوچه زنگ زدن رفتن اداره برق فایده ندارع میگن سیمای برق نم چی شدن کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔
elisaدختر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 2954 پتو هم میکشی روت عشق میکنی ولی الان لختم بشی فایده ندارع😂 خداییش من دخترم اونقدر تلویزیون روشن نگه میداره اصلا نمیزاره خاموش کنیم تا ۱۲.۱ بازه صداشم تو مخ برق میره کیف میکنم تو ام یه چراغ بگیر برو حموم آب سرد اوکی میشی
fantasy_moon عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 632 من دوست دارم برق بره 😊ارامش میگیرم سکوت همه جارو میگیره خیییلی خوبه خواهشن برق مارو هم قطع کنن بگین شما فکر کنم تجربه زندگی در جنوب کشور در فصل تابستان رو ندارین😁
takshkh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 6535 خداییش من دخترم اونقدر تلویزیون روشن نگه میداره اصلا نمیزاره خاموش کنیم تا ۱۲.۱ بازه صداشم تو مخ برق ... تازه در اومدم حسش نیس حمومم برم دو ساعت میکشه در بیام😂😂 کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔
elisaدختر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 2954 شما فکر کنم تجربه زندگی در جنوب کشور در فصل تابستان رو ندارین😁 نه متاسفانه میگن اخبار گفته بود دمایه هوایه بوشهر به ۵۶ درجه رسیده و مصرف چایی هم بیشتر شده 😃
fantasy_moon عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 632 نه متاسفانه میگن اخبار گفته بود دمایه هوایه بوشهر به ۵۶ درجه رسیده و مصرف چایی هم بیشتر شده 😃 اصلا چایی تو گرما میچسبه فقطشما از این لذت بی بهره این😂