2777
2789
عنوان

زنعموی گنگ و زن خونه خراب کن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 32 پست
کلن محبت زیادی تواین دوره سوتفاهم پیش میاره براخیلیا

والا دلشون میسوخت ب بچهاش خوراکی فلان میخریدن عیدی هی میدادن تو هر عید و مناسبتی عروس خودش دلش میخواست با بچها مهربون باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخیش دلم حال اومدکاری که من باید میکردم با زن هرزه ای که ول کن شوهرم نبودولی عرضشو نداشتم،چون آشنا ب ...

رحم نکن ب کسی ک خودش ب غرور و عزتش رحم نمیکنه اینجور ادمارو باید خورد کرد

یکم از توهین هایی که زنعمو کرده بگو تا بیشتر جیگرمون خنک بشه

تو نظرات بالا گفتم تکه تکه یادم میاد بهترینننننن قسمتش ک هیچوقت از ذهنم نمیره و کیف کردم اونجا بود ک زنه گفت میره شکایت میکنه بخاطر کتکا حلقه عروسشو زنعموم نشون داد گفت ۲برابر دیته قیمت ی حلقه دست عروسم گمشو شکایت کن 

بدشم گفت ی نگا ب اینه بکن چقد زشتی تو ی تار موی عروسم نمیشی ب چ جرعتی خودتو در حد پسرم دیدی ی پات لب گوره و کلیم فحش ک اینجا نمیشه گفت ولی تیکه های سنگین مینداختتتتت

یبارم تاپیکی ک مادرشوهر طرف عروسشه و خانواده شوهر ب عروسشون ارزش و احترام قاعلن

من اگه با عروسم بد هم باشم کسی بخواد زندگی بچه ام رو بهم بریزه کاری میکنم که راه فرار پیدا نکنه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
باریکلا چرا اینجوری ان زنا خدایاااا

زنه موهاش انقد زرد خر...ابی کرده بود سوخته بود حالا عروس موهاش بلند لخت موهای کنده شدشو نشونش میداد میگف از این موهای چرب سوختتم چندشم میشه پسر من این دخترو ول کنه تو رو ادم حساب کنه

من اگه با عروسم بد هم باشم کسی بخواد زندگی بچه ام رو بهم بریزه کاری میکنم که راه فرار پیدا نکنه

دقیقا بخاطر زندگی پسر ادمم باشه ادم باید نزاره کسی ب عروسش حتی بگه بالا چشمت ابروعه چ برسه زندگیشم خراب کنن

خیلی خانمه کل مدت سکوت کرد اخرشم گفت متاسفم ک انقد خودت خودتو خورد کردی تو این سن جلو بچهای بیگناهت

حالا بعضی بی فرهنگا خودشون دست ب یکی میکنن ک زندگی پسرشون خراب کنن

از دختره بگو ظاهرش چجوریه؟چند سالشه یکم الگو بگیریم

سلیطه اس یا اروم؟

حالا بعضی بی فرهنگا خودشون دست ب یکی میکنن ک زندگی پسرشون خراب کنناز دختره بگو ظاهرش چجوریه؟چند سالش ...

اونا احمقن مادر باید مواظب زندگی بچهاش باشه 

عروس خانممون😍ماااااهه ۲۸سالشه قیافشم خیلی خوشگله نچرالم هست😂اخلاقشم کلا بافرهنگه و اروم با همه بااحترام رفتار میکنه زیادی صمیمی نمیشه با هرکسی 

سلیطه بشه بجاش سلیطه میشه ولی کم پیش میاد اعتماد بنفسشم زیاده ب خونه زندگیشم خیلی خوب میرسه 

اصلا این دختر صداش بالا نمیره فحش نمیده بی ادبی نمیکنه حتی شوخیای بی ادبانه 

2810