2777
2789
عنوان

زنعموی گنگ و زن خونه خراب کن😂

671 بازدید | 32 پست

پسرعموم پزشکه و با ی دختر خانم خیلییییی خوشگل متشخص باادب نجیب از ی خونواده خیلی عالی وصلت کرده خداروشکر خوشبختن و ۵ ساله باهمن و طبقه بالای خونه عموم زندگی میکنن 

خونشون ۳ طبقس و ی طبقرو ب ی خانم مجرد بچه دار نسبتا سن بالا اجاره دادن تازگیا و این خانم میونه دوستی با زنعموم انداخته بود و هی رفت امد میکرد خونه زنعموم و گاهی خونه پسرعمو و یمدت دعا پیدا میشد از خونشون و رفتارای عجیب این زن با پسرعموم ک هییییی سعی میکرد ببینتش یا بره مطبش یا زنگ و پیام و ...

این خانم در یک اقدام بی‌شعورانه ب پسرعموم پیشنهاد صیغه میده

نمیخوام قضاوت کنم و عیب بزارم ولی ی تار موی عروس عموم نمیشه حقیقتا 

پسرعمومم ب خانمش میگه و اونم ب مادرشوهرش یهو زنعمو پاشد رفت در خونشون گرفت موهاشو تو دستش زداااااااااااا زدددددددد 

آنقدرررررررر تحقیرش کرد ی حرفایی ب زنه زد اصلا ما جای اون زن ترس برمون داشته بود 

الان دیگه تصمیم گرفتن هرجور شده بیرونش کنن ولی جدا از خشونتی ک زنعموم ب خرج داد عجب مادرشوهریه 

ته دلم خوشحالم همچین زنای خونه خراب کنی حقشونه شاید مخالف باشین ولی نظر شخصی من اینه کیف کردم با کارش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجبیببببب مادر شوهر و پسر حقیییی

ایشالا نصیب همه

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

جااان 

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

آخیش دلم حال اومد

کاری که من باید میکردم با زن هرزه ای که ول کن شوهرم نبود

ولی عرضشو نداشتم،چون آشنا بود

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
والا منم کیف کردم

بیشتر بگم حال کنی

موهاش دور دستش پیچیده بود میکشید میزداااااااا میزد میگف توعه هر...زه ب چ جرعتی خودتو در حد پسرم دیدی تو کی هستی زنیکه پست ی تار موی عروسم نمیشی ب اینه نگا کن قیافه زشتتو ببین و...

2810