2777
2789
عنوان

کسایی که سزارین کردن و بچشون ازدست داد سرزایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 28 پست
شما هم سر زایمان از دست دادی..؟چجور کنار اومدی..؟شما کی بعدش اقدام کردی کی باردار شدی..؟

من سقط کردم و متاسفانه بعدش چندسال جلوگیری کردم و بعد هم بدون هیچ مشکلی دیگه باردار نشدم.برای همین میگم جلوگیری نکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عزیزم شرایط شمارو داشتم الیته من فشار خون حاملگی گرفتم مجبور به زایمان زودرس شدم بچمم نموند بچه اولمم بود الان ۱۶ سال از اون موقع میگذره دوتا بچه سالم دارم خداروشکر 

ولی بعد اون زایمان چند ماه پیاده روی کردم سالم خوری کردم تا وزنم کم شد دوباره حامله شدم 

البته خدایی از نظر روحی خیلی حالم بد بود تا بچه اولم به دنیا اومد ولی بعدش دیگه فراموش کردم

مخصوصا اوایلش که از سینه ها هم شیر میاد خیلی وحشتناک بود به نظرم

عزیزم واقعا متاسفم برای تجربه تلختون، منم هفته پیش سقط داشتم البته هفته پایین بودم، این چند روز خیلی سرچ کردم ببینم کی میتونم دوباره اقدام کنم ، همون ۳ ماه که دکترتون گفته بهترین زمانه اگه بابت سزارینتون اکی هست ، مهم ترین چیز الان برگردوندن سلامت فیزیکی و روحیمونه اگه میخوایم دوباره باردار شیم ، منم از امروز دارم سعی میکنم تغذیم رو درست کنم و تایم خواب و … و یه کم از این خلوتی که درست کردم بیام بیرون روحیم بهتر شه ایشالا توی چند ماه آتی بتونم دوباره اقدام کنم ، منم ۱ سال باردار نمیشدم این سری با دارو باردار شده بودم 😔

عزیزم خدا صبر بهت بده. نه ماه تو شکمت تکون خورده سکسکه زده لگد زده براش لالایی خوندی اما سزارین میشی و حتی نمیتونی صورت بچتو ببینی. برای من دعا کن. زنی که زایمان میکنه گناهاش پاک میشه. دیگه چه برسه به شما که چه غم عظیمیو تحمل میکنی. دلم میخواست پیشت باشم بغلت کنم😭

من سقط کردم و متاسفانه بعدش چندسال جلوگیری کردم و بعد هم بدون هیچ مشکلی دیگه باردار نشدم.برای همین م ...

منم قبل از این سقط داشتم ولی ۶ هفته بود بازم خیلی سخت بود برام منم بعد سقطم اره خیلی موندم تا باردارشدم ولی شرایط سقط با بارداری و زایمان کامل مبگن خیلی فرق داره چون هورمون ها تا کلی بعد زایمان میکن فعالن حالا باز نگرانم هستم که یه موقع باز  منتظر بمونم تا باردارشم ولی خب دکترم گفت زیر نظرمونی هرکاری لازمه انجام میدیم برات..حالا باز خدابزرگه...

الان شما بچه داری عزیزم...؟

من عزیزم شرایط شمارو داشتم الیته من فشار خون حاملگی گرفتم مجبور به زایمان زودرس شدم بچمم نموند بچه ا ...

خیلی سخته اره من روز اول سینم شیر نیومده بود دوروز بعدش سفت شدن و داغ شده بودن زار میزدم گریه میکردم که سینم جوش میاد و دخترم نیست  و میدوشیدم و باید میریختم دور یعنی داغون شدم تو اون روزایی که شیر میومد تو سینم یا جوش میزد واقعا شرایط سختیه خیلی سخت خدا برای هیچکس نیاره اون روزا رو...هنوزم کنار نیومدم باهاش..خداروشکر عزیزم خدابرات بچه هات حفظ کنه شماهم سزارین هستید یا طبیعی زایمان کردید..؟یعنی چند ماه بعدزایمان اولتون باز بچه دار شدید 

فقط خودت باید به خودت کمک کنی سعی کن دور وبرت شلوغ باشه زیاد بهش فکر نکنی این وسط خدای نکرده افسردگی ...

سعی میکنم ولی باز یهو فکرش مباد سراغم داغون میشم وقتی به بارداری پوباره فک مبکنم یکم اروم میشم هی بفکرم که چکارکنم و اینا مشغول میشم..اره خانوادم خداروشکر تنهام نمیذارن سعی میکنن حالم خوب کنن کنارم باشن مخصوصا خانواده شوهرم..ولی خب دورتم شلوغ باشه یهو بغض بیاد کاری به شلوغی نداره میترکه 😭

عزیزم واقعا متاسفم برای تجربه تلختون، منم هفته پیش سقط داشتم البته هفته پایین بودم، این چند روز خیلی ...

الهی عزیزم انشالله باز باردار میشی نگران نباش عزیزم امبدت به خدا باشه...سقط میتونی زودتر اقدام کنی اگه خودش دفع شده باشه و هفته پایین بوده ولی زایمان کامل خیلی بیشتر بابد درموردش بپرسم که اشکال نداشته باشه زود باردارشم چون سزارینم هستم..سقطم من داشتم باز خیلی ادم داغون میشه ولی بارداری کامل داشته باشی بچت دیگه میخوای بغل کنی یهو اینجور بشه خیلی سخته خیلی...

ولی خیلی خوبه روحیت خوب کن  خودت تقویت کن باز زیر نظر دکتر باش انشالله باردار میشی عزیزم 

عزیزم خدا صبر بهت بده. نه ماه تو شکمت تکون خورده سکسکه زده لگد زده براش لالایی خوندی اما سزارین میشی ...

فدای دل مهربونت عزیزم...😭😥 خیلی به همین چیزا که فک میکنم داغون میشم یهو حواسم نیست میخوام باهاش حرف بزنم ولی میبینم شکمم خالیه دیگه دخترم توش نیست...وسایلش اتاقش همچبزش مونده و خودش نیست کنارمون..چشم حتما دعا میکنم ولی اگه خدا صدامو بشنوه تو اتاق عمل التماسش میکردم دخترم برگردونه بهم ولی نشنید...😭😭

الهی عزیزم انشالله باز باردار میشی نگران نباش عزیزم امبدت به خدا باشه...سقط میتونی زودتر اقدام کنی ا ...

ممنونم عزیزم، خیلی سخت دفع شد جنینم چون توی ۹ هفته بودم ، واقعا پروسه سختیه روحی و جسمی ، شما هم خیلی مراقب خودت باش و خیلی دقت کن برای اقدام بدنت اماده باشه ایشالا بارداری خوبی رو شروع میکنی ♥️♥️

ممنونم عزیزم، خیلی سخت دفع شد جنینم چون توی ۹ هفته بودم ، واقعا پروسه سختیه روحی و جسمی ، شما هم خیل ...

الهی عزیزم خدا برات جاش سبز میکنه پس به خودت استراحت بده و زیر نظر دکترت باش فدات عزیزم منم خدابزرگه انشالله..اره خیلی سخته خیلی