2777
2789

خانما لطفا کسایی که شرایط منو گذروندن میاید کمکم کنید..

من ۲۰ روزه که زایمان کردم سزاربن اورژانسی شدم بخاطره مدفوع کردن بچه و چون بچه مدفوع خورده بود بچم زنده نموند..حتی ندیدمش😭...

خیلی سخته کنار اومدن با این قضیه و آروم شدن سخته...تنها فکر اینکه بتونم خودم تقویت کنم وزودتر باردارشم یکم سرپام میکنه..ولی بفکر زخم و بخیه هام هستم که بخوام زود باردارشم چجور میشه وبارداریم اینجور خوب پیش میره یا نه..

میشه کسایی که شرایط منو داشتن بیان راهنماییم کنن الان بچه دارن یا نه بعد چند وقت باردارشدن و بارداریشون چجور گذشت بدون مشکل بوده و چجور با این قضیه تونستن کنار بیان...

چقدر سخت...ان شاالله زود دوباره باردار بشی ولی اینو در نظربگیر که سزارین شدی..بهتره یه مدت به رحمت استراحت بدی حداقل ۷یا ۸ ماه یعد باردار شو...در صورتی که پزشکا میگن فاصله بین ۲ سزارین باید ۲ سال باشه

کاش میشد مثل آواز خوش یک دوره گرد زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر سخت...ان شاالله زود دوباره باردار بشی ولی اینو در نظربگیر که سزارین شدی..بهتره یه مدت به رحمت ا ...

خیلی سخته چون اینم با ۸سال و نیم انتظار گیرم اومد خدا بعم بچه داد الان که ازم گرفتش دوباره داغووون شدم....واقعا برای من سخته ۷ یا ۸ ماه..من دکترم که عملم کرد و مامام که زیر نظرش بودم گفتن شرایطم اوکی میکنن برای سر ۳ ماه اقدام کنم..ولی من باز نگرانم و دلم میخواد بشه زودترم اقدام کنم 

عزیزم درکت میکنم چون فرزند از دست دادم.بذار خونریزیت که تمام شد اقدام کن.هیچی نمیشه نگران نباش.به حر ...

شما هم سر زایمان از دست دادی..؟چجور کنار اومدی..؟

شما کی بعدش اقدام کردی کی باردار شدی..؟

خیلی سخته چون اینم با ۸سال و نیم انتظار گیرم اومد خدا بعم بچه داد الان که ازم گرفتش دوباره داغووون ش ...

مشکلت چی بود که باردار نمیشدی؟

کاش میشد مثل آواز خوش یک دوره گرد زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد....

عزیزم اول از همه ان شالله زود زودغمت از بین بره وحال دلت خوب بشه، ،،بعدم جاریم بچه اش دنیا اومد بعد ۲روز از دنیا رفت بعد ۳ماه باز باردار شد  ولی اون طبیعی زایمان کرده بود خیلی ناراحت بود حتی یکی دوبار اگه اشتباهه نکنم روانپزشک و اینا رفت بخاطرش ولی تونست خودشو جمع کنه الانم بعد اون بچه دوتا دیگه دنیا آورد شکرخدا

عزیزم درکت میکنم چون فرزند از دست دادم.بذار خونریزیت که تمام شد اقدام کن.هیچی نمیشه نگران نباش.به حر ...

بخیه هاش باز میشه

ریسک زایمان زودرس بالا میره

رحم الان باید ترمین بشه وگرنه..

حداقل ۶ماه باید صبر کن چون سزارین شده

عزیزم متاسفم، دکتر احمقت چرا زودتر سزارینت نکرد؟ فکر می کتم حداقل باید شیش ماهی صبر کنی، من ده ماهه ...

عزیزم متاسفانه قرار نبود یزارین بشم من از سزارین میترسیدم و ماما خصوصی گرفته بودم برای زایمان طبیعی همچی تحت کنترل بود من شب قبلش پیش دکترم بودم نوار قلب گرفت همه چیز چک شد هبچ مشکلی نداشت بچه از صبح این اتفاقاتی افتاد از درد ورفتن زایشگاه و همچی تا کیسه ابم ترکید رسیدم زایشگاه فورا بردنم اتاق عمل ولی خب دیر شده بود همش چندساعت مدفوع کرده بود ولی زیاد خورده بوده..تازه من موقع سزارینم میگرفتم همون موقع بوده چون ۳۸ هفته ۳ روز من زایمان کردم 

مشکلت چی بود که باردار نمیشدی؟

تنبلی تخمدان داشتم ولی میرفتم مرتب دکتر و همچیز خوب میشد ولی باردار نمیشدم تا اینکه خدا خواست ماهی که حتی درست اقدام نکرده بودم و بدون دارو باردار شدم...

عزیزم اول از همه ان شالله زود زودغمت از بین بره وحال دلت خوب بشه، ،،بعدم جاریم بچه اش دنیا اومد بعد ...

الهی هیچکس غم از دست دادن بچه نبینه واقعا سخته منتظر باشی بچتو بغل بگیری بهت بگن بچت تموم کرد خیلی سخته...خدا بچه هاش براش حفظ کنه...الهی شکر...یعنی میشه منم بچه دارشم و بعد این همه انتظار بچم بغل بگیرم😭😥...

طبیعی میگن بهتره ولی سزارین که شدم نگرانم حالا زیر نظر دکترم هیتم ببینم چی میشه...برام دعا کنید منم زود باردارشم دوباره و بارداری خوبی داشته باشم 

الهی هیچکس غم از دست دادن بچه نبینه واقعا سخته منتظر باشی بچتو بغل بگیری بهت بگن بچت تموم کرد خیلی س ...

الهی امین،،،عزیزم بخدا با تمام کلماتت برات اشک ریختم  با اینکه نمیشناسمت حتما برات دعا میکنم ان شالله شماهم مادر بشی این روزای سختت تموم بشه  و نی نیتو سالم بغل بگیری الهی امین 

الهی امین،،،عزیزم بخدا با تمام کلماتت برات اشک ریختم با اینکه نمیشناسمت حتما برات دعا میکنم ان شالل ...

الهی عزیزم ببخشید باعث شدم اشکتون در بیاد ناراحتتون کنم...ممنونم بابت محبتت عزیزم..