2777
2789
عنوان

سن بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 47 پست
عزييييزمم خوشم اومد 😍😄 اره منم هر چند ماه ميرم دكتر براى معاينه يا آزمايش اينا  خيلى خوبه پ ...

فدات شم شما هم همچنین

به کانال و پیجم سر بزنید چیزی برای فروش نیست نترسید😂😂😂😂@shikamodd

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظراتتونو خوندم و شرمنده كاری برام پیش اومد 

چون من الان ۲۱سالمه اطرافم خیلی پشیمونن كه بچه ندارن و برای بچه خیلی تحت فشارم 

خواستم از تجربتون استفاده كنم 

شوهرم ۲۶ساشه 

خودم تا ۴سال دیگه كه دانشگاه برم قصدی ندارم 

شوهرم دوست نداره فاصله سنیش با بچه زیاد باشه ولی چون خیلی روحیه اش خوبه فكر نمیكنم مشكلی از لحاظ درك بچه داشته باشیم 

پس بیشتر ربط به روحیه داره 

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨
به نظر من که سن خیلی مهمه،نباید اختلاف سنیت با بچه ت خیلی باشه،من خودم همیشه غصه همینو میخورم،تو سخت ...

من خواهرم كه باردار بود مامانم خیلی بهش میرسید و اینا 

مامانم الان ۴۹سالشه اما چون مریضه هیچ وقت دیگه حمایتش رو نخواهم داشت  كلا تو یه شهر غزیبم و دست تنها   یعنی حتی واسه زایمانم هم كسی رو نخواهم داشت ۴سال دیگه كلا معلوم نیست در چه وضعیتی باشم

حرف شما متینه ولی الان لایف استایل عوض شده میشه سلامتی رو حفظ کنی 

اره واقعا من اینقدر شاكی ام كه مامانم به سلامتیش نمیرسه چند ماه پیش هم خورد زمین و ستون فقراتش اسیب دید 

الان خودم خیلی حساس شدم به شدت مراقب سلامتیمم

فرزند آوري فقط يك عمل فيزيكي نيست. واقعا از لحاظ روحي و شرايط مالي نياز به آمادگي هست. خيلي از پدر و مادرا هستن كه اختلاف سني كمي دارن ولي واقعا هيچ ارتباطي با بچشون ندارن، من تو اقوام نزديك خودم نمونشو دارم كه پدر ١٨ سال و مادر ١٦ سال با فرزندش فرق داره ولي هيچوقت ارتباطي بينشون نبوده و اين بدليل بي تجربه بودنشون در زمان شروع زندگي هست، اصلا تجربه خاصي نداشتن كه بخان در اختيار فرزندشون قرار بدن

خیلی مواقع فاصله ی سنی که کم میشه پدر با پسر یا مادر با دختر رابطشون بدتر چالشی میشه...چون هر دو غرو ...

خیلی جالب بود تاحالا به این فكر نكرده بودم 

ممنونم

یه موضوعی هست ک مهمتر از اختلاف سنی پدرو مادر با بچس و اینه ک شما با بالا رفتن سنت شانس بارداریت کاهش پیدا میکنه هم اقا ضعیف میشه هم خانوم و اینکه بارداری بالای سی و پنج سال خیلی ریسک داره و مهم تر از همه اینا اگ ازدواج فامیلی باشه هر سال ک میگذره احتمال نقص ژنی بیشتر میشه اینو خودم وقتی مشاوره ژتتیک رفتم بهم گفتن با درصدش و همه ی خطراتش

یه موضوعی هست ک مهمتر از اختلاف سنی پدرو مادر با بچس و اینه ک شما با بالا رفتن سنت شانس بارداریت کاه ...

متاسفانه و یا خوشبختانه فامیلیم 

نكته ی خوبی بود 

پاشم برم  چكاب كامللل😂😂😂😂

2810