2777
2789
عنوان

فک کنم بچه رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 48 پست
هرچی نشازته داله بخور سیب زمینی سیب فرنی نشاسته

خودم به شدت زیر دلم تیر میکش بیاد میرم بیمارستان

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=345395349]ببین دراز بکش زیر باسنت بالشت بذار [/QUOTE گذاشتم عزیزم ممنون از کمکت

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
[QUOTE=345395349]ببین دراز بکش زیر باسنت بالشت بذار [/QUOTE گذاشتم عزیزم ممنون از کمکت

فدات شم ببین شوهرا زیاد ازاین چرت وپرتا میگن ولی به محض بغل گرفتن بچه دیگه بچه رو بهت نمیدن همش توبغلشونه

فدات شم ببین شوهرا زیاد ازاین چرت وپرتا میگن ولی به محض بغل گرفتن بچه دیگه بچه رو بهت نمیدن همش توبغ ...

دیروز این موقع گفت بندازش الان زنگ زد داشت گریه میکرد....

دوستان دارم میرم بیمارستان دعا کنید برام

رسید شوهرت؟ببین اونجا مامای کارموز زیاده خواستن انگولکت کنن نذار گفتن سقطش کن نذار سقط شه بگو دارو شیاف بدین بمونه بچه ام

رسید شوهرت؟ببین اونجا مامای کارموز زیاده خواستن انگولکت کنن نذار گفتن سقطش کن نذار سقط شه بگو دارو ش ...

اره دارم میرم باشه بهشون میگن ممنون ازت،