2777
2789

میشه جمع بشیم دعا کنید هفتادا حمد باهم بخونید هم بچم تا روژ عاشورا راه بره هم امسال قرص ازمایش همه چیش تمام بشه بره جز بچهایی که هیچ مشکلی ندارن 

خدا براتون بسازه اگر با زبان خیر دعاش کنید

۵ تا حمد میخونم براش 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۴تا حمد،برای منم دعا کن بچم صحیح و سالم و صالح بیاد بغلم

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

خوندم 

آمین❤

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ممنونم🙏ب دستانم قول دستانت را دادم من بد قول نیستم تورو بدست میارم❤😍

منم براش حمد خوندم خداسلامتی بده ان شاءالله

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم                              
۵ تا براش میخونم تو هم برای داداش من دعا کن لطفا بیماری روحی داره

یرادر منم همین طور خیلی نکرانشمم خدا همه جوان هارو براه قران دین ارامش هدایت کنه

چشه؟

چند سالش؟

یرادر منم همین طور خیلی نکرانشمم خدا همه جوان هارو براه قران دین ارامش هدایت کنهچشه؟چند سالش؟

دو تا دارم‌یکی ۳۶ ساله یکی ۲۲ ساله بی نهایت اذیت میکنن کتک‌میزنن فحش میدن خودشونم عاصین .از خونه هم بیرون نمیرن‌کلا خوابن یا بیدارن اذیت پدر مادر و بقیه. دلم‌نمیاد نفرین کنم فقط معجزه میخوام

دو تا دارم‌یکی ۳۶ ساله یکی ۲۲ ساله بی نهایت اذیت میکنن کتک‌میزنن فحش میدن خودشونم عاصین .از خونه هم ...

هی مال من که ول این ور اونور

فقط خدایی امام حسین معجزه کنه همین

من که ناامیدم ازش

مگر امام حسین ناامید نباشه ازش

خدا بنامی علی اکبر اهلشون کنه

هی مال من که ول این ور اونورفقط خدایی امام حسین معجزه کنه همینمن که ناامیدم ازشمگر امام حسین ناامید ...

ول باشن بهتره تا تو خونه از صبح تا شب پدر خانواده رو دربیارن ما از خدامونه برن ول شن