2777
2789
عنوان

دختر همسایمون اینه میندازه توی خونمون چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجانظرمونوشتم چون میدونم اینجا آدمهای وحشی هارزیادن که بپرن به آدم !شماچون کودک درونت فعاله دوستداری شیطنت بکنی شیطون بازی دربیاری که این از روحیه لطیفت میاد دقیقا اینهایی که دارن سرزنش میکنن دقیقان دارن سرزنش میکنن وقضاوت !واسه همه آدمها پیش میاد چه متأهل چه مجردکه ازاین تیکه هابشنون واسه مردهاشماجذاب ترم هستی چون پوشیده ترهستی !فقط اینجا حرف زدن باعث حال خرابی آدم میشه

کاربر مردهستم 
اینجانظرمونوشتم چون میدونم اینجا آدمهای وحشی هارزیادن که بپرن به آدم !شماچون کودک درونت فعاله دوستدا ...

ممنونم از پیام زیباتون  من کودک درونم خیلی قویه هنوز با بچه ها بازی میکنم از. فوتبال والبیال و....‌‌ واسه همه پیش میاد می‌خوان خودشون بزنن خریت  اینجا همه خودشون قدیسه میدونن ولی من اینجا خود خود واقعیمم

در حسرت مادر شدن .........
ممنونم از پیام زیباتون من کودک درونم خیلی قویه هنوز با بچه ها بازی میکنم از. فوتبال والبیال و....‌‌ ...

نبایدخودواقعیت باشی ایرانی جماعت فقط دنبال نقش بازی کردنه دلش یک چی میگه زبونش یک چیز دیگه صادقانه یک حرفی زدی فقط سرزنش وقضاوت چرت میگن اینها فقط جانمازاب میکشن خودشون ازعالم وعالم بدترین 

کاربر مردهستم 
نکنه آینه بینه؟

نه بابا آینه بینی که اینطور نیست 

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن🥴🥴🥴🥴🥴بابا وابده سایت بابات که نیست  اسکول

نبایدخودواقعیت باشی ایرانی جماعت فقط دنبال نقش بازی کردنه دلش یک چی میگه زبونش یک چیز دیگه صادقانه ی ...

اره واقعا راست میگین من فقط راهنمایی خواستم ولی توپ بارونم کردن

در حسرت مادر شدن .........
پسر شما کوچیکه ؟

من دو تا بچه هام کوچیک هستند روزهایی که آفتاب هست سرگرمی شون اینه که با آینه آفتاب بندازن رو دیوارها   با آینه ای که آفتاب توش افتاده که نمی شه جایی نگاه کرد.   من فکر نمی کردم کسی بترسه.  الان شما گفتی ترسیدم که ممکنه همسایه ها فکر بد بکنند!  آخه معلومه صدای خنده بچه هام میاد 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!