خودم تعطیلات عید مسافرت شیراز بودیم نامزدم سر یه مسئله ای از حرکتی که کردم خوشش اومد برام یه دسته گل خرید 😂دیگه ما هدیه ای ندیدیم بعد اون
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
دوستان عزیز نمیتونم ریپلای پیاماتون بزنم چرا ؟؟🥲عذر میخام فکر نکنین به نظرات شما بها نمیدم چند دفع رفتم بیرون اومدم بازم نمیتونم !!!
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هنوز ازش نگرفتم دو هفته برا هدیه خریده و واسه دخترمم خریده قبول نکردم
ترجیځ میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
دست خر..... فکر کنم روز زن پارسال همسرم ربع سکه گرفت که یه ماه بعدش واسه خونه برداشت فروخت
سیدم هس خبرش عید غدیر هیچی نخرید
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
آخریش روز زن بود دستبند خرید امشبم دومین سالگرد ازدواجمونه میدونم هدیه خریده چون الا زنگ زد گف شب برنامه گذاشتم…کلا عاشقه هدیه خریدنه و علاقه ای نداره کسی براش هدیه بخره چون سخت پسنده