2777
2789
عنوان

آخرین هدیه ای گرفتین چی بود سر چی ❓درصورت امکان عکس بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 77 پست
چ حرکتی زدی واسش همش گل؟کمی خسیسه

خیلی فشار عصبی روم بود سر یه سری مسائل که خیلی حق داشتم ،ولی خب آرامش حفظ کردم و به سری مسائل خانوادگی که منجر شرمندگی و تشکر و معذرت خواهی شد ،نه دست گل به عنوان هدیه و تشکر بود 😂🤦🏻‍♀️ 

نه دست و دلبازه حسابی خرید کردیم بعدش اونا دیگه حساب نمیشن😅

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیز بعد هفت سالحالا روزی شدبارم سر کوفت میزنه باید پسر باشه

چی بگم واقعا😢 توی این ماه ها ، اگر چیزی گفت سعی کن جوابشو ندی که بحث بالا نگیره

آخه بچه گناه داره چجوری میتونه روی یه خانم باردار دست بلند کنه🙁

توکل کن به خدا ان شاء الله همه چی درست میشه❤

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤

هدیه تولدم برام کوله بدمینتون خرید.... هر ماه هم چند دست لباس ورزشی به سلیقه خودش سفارش میده همین ی ساعت پیش هم تو اینستا چند دست لباس سفارش داد البته اینا دیگه روتین فک نکنم هدیه حساب بشه 

مبارکتون باشه میتونم بپرسم رفتارتون چجوریه که وقتی قهر میکنید بهتون ارزش میدن و‌هدیه میخرن؟

پیش دوستاش روم داد کشید من از ماشین پیدا شدم رفتم اونور اتابان بزرگ بود و شلوغ خیلی ترسناک بود از قیافم دید که ترسیدم کپ کردم داد زد چرا اومدی اگه ماشین میزد بهت چ ق......ی می‌خوردم منم بغض کردم س روز وقتی نگاش میکردم گریه ام می‌گرفت ناراحت شده بودم جلو دوستاش اونجوری کرد دیدم شب زنگ زد اماده شو میام دنبالت منم رفتم شام بردم بیرون و انگشتر گرفت و حسابی از دلم در اورد گفت تکرار نمیشه نگران خودت بودم

2810