2777
2789
عنوان

کمک یه مامان داغون میکنین مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 43 پست

این کودکان اغلب ترجیح میدن تنها باشند و از تماس چشمی اجتناب کنند.

در مقابل تغییر مقاوم هستند.

اختلال در تکلم دارند.

در بیان نیازها مشكل دارند و از اشارات و حركات به جای كلمات استفاده می‌كنند.

ضمایر را به صورت نابه‌جا استفاده می‌کنند؛ شناختی از «من» ندارند و خود را با نام صدا می‌زنند.

كلمات و یا جملات دیگران را تكرار می‌كنند.

خنده و گریه بی دلیل دارند و یا بدون علت مشخص نگران و مضطرب می‌شوند.

نمی‌توانند خود را جای دیگران بگذارند و احساسات دیگران را درک کنند.

توانایی انجام بازی نمادین و تخیلی را ندارند.

قادر نیستند با دیگران رابطه برقرار كنند.

دوست ندارند در آغوش گرفته شوند و یا دیگران را در بغل گیرند.

به روش آموزش معمول پاسخ نمی‌دهند.

با اسباب بازی، درست بازی نمی‌كنند.

چرخیدن و تاب خوردن را خیلی دوست دارند.

احساس درد كمتر یا بیشتر از حد دارند.

از خطرات نمی‌ترسند.

پر تحرک یا كم تحرک هستند.

با وجود حس شنوایی سالم به صحبت‌ها و یا صداها پاسخ نمی‌دهند.

اغلب توانایی هوشی پایینی دارند و گاهی در موضوع خاصی دارای نبوغ هستند.

اما به نظر منم ببرش پیش یه مشاور درست و حسابی. البته انشالله که طوری نیست 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینجا یه سری بهت میگن چیزی نیست نگران نباش کم کم خوب میشه و یه سری هم اسم یه سری بیماری میارن استرس میگیری و ممکنه هیچ کدوم واقعا مشکل شما رو حل نکنه. اگه نگران شرایطش هستید حتما ببریدش پیش یه روانشناس کودک

روانشناس کودک 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

جهتارونمیدونه مثلابهش میگم لباس ابجی کناربوفه س بیار نمیتونه پیداکنه حتماازفاصله نزدیک نشونش بدم&nbs ...

نگران نباشسنی نداره اینا مال بیتوجهیه توجهش سمت چیزای دیگه س حواسش پرت اطافشه

بچه ها سریع نگید اوتیسم  بهتره بگید ببرن دکتر ولی زود این برچسبو نزنید به بچه و بنده خدارو نگر ...

عزیزم ایشون داره نظر میخواد ماهم تا جایی که اطلاعات داریم نظر میدیم وقتی تاپیک زدن یعنی نظرمون بگیم الان ما هم باید به شما بگیم به جایی اینکه بچه رو با خواهر خواهرزادتون مقایسه کنید به مادرش بگید ببرش دکتر!! 

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
جهتارونمیدونه مثلابهش میگم لباس ابجی کناربوفه س بیار نمیتونه پیداکنه حتماازفاصله نزدیک نشونش بدم&nbs ...

ببین بعضیا اینجورین سر به هوا و بی دقت هستن خواهر من ۱۸سالشه و واقعا باهوشه دوتا دیپلم داره و زبانش عالیه ولی اگه بگی برو نمکدون رو بیار میره برات قندون میاره 

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
این کودکان اغلب ترجیح میدن تنها باشند و از تماس چشمی اجتناب کنند. در مقابل تغییر مقاوم هستند. اختل ...

بابچه هاخوب بازی میکنه تنهاهم ک هست باخودش بازی میکنه مثلارفته مغازه انگشت اشاره ش بستنیه میکه مامان برات بستنی خریدم خیلیم احساسیه تامیبینه ناراحتم سریع میگه ببخشید بیابغلم 

نه خداروشکراوتیسم نداره ولی بعضی کاراش حرص دراره

2810