2777
2789
عنوان

کمک یه مامان داغون میکنین مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 43 پست
جهتارونمیدونه مثلابهش میگم لباس ابجی کناربوفه س بیار نمیتونه پیداکنه حتماازفاصله نزدیک نشونش بدم&nbs ...

عزیزم دختر منم همین حدوده سنش گرم و سرد و بیرون و تو رو قاطی میکنه همیشه برعکس میگه اونم تا گریه یکی رو ببینه گریه میکنه حتی کارتون هایی که یه کم ناراحت کننده باشه میاد بغلم بغض میکنه پارک هم میره با کسی بازی نمیکنه کسی هم بیاد سمتش خودشو میکشه کنار البته داره کم کم این وضعیتش بهتر میشه

نترس

منم بهش میگم مثلا برو اسباب بازیتو بیار میگه نیست پیداش نمیکنم خودم باید برم نشونش بدم ورشداره

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

عزیز بچه رو مقایسه نکن برای اینکه خیالت راحت بشه ببر دکتر مطمعنم هیچی نیست دختر خواهر شوهرم تا شش سالگی الا جمله بندی بلد نبود سعی کن باهاش بچه گونه حرف نزنی و املای درست کلمات رو براش بکار ببری و یه سری بازی های افزایش تمرکز انجام بده مثل لگو و پازل

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابچه هاخوب بازی میکنه تنهاهم ک هست باخودش بازی میکنه مثلارفته مغازه انگشت اشاره ش بستنیه میکه مامان ...

آخییی عزیییز دلم چقدر مهربونه پسرتون 😍😍😍انشالله همیشه صحیح و سالم باشه ،منظور من این بود که اگه میبینیم بچه هامون یه سری توانایی هارو ندارن یا کم دارن به جای عصبانی و شدن داد کشیدن به صورت علمی و تخصصی مشکلشون رو پیگیری کنیم شاید واقعا دست خود بچه نباشه بعضی کاراش 😊

بابچه هاخوب بازی میکنه تنهاهم ک هست باخودش بازی میکنه مثلارفته مغازه انگشت اشاره ش بستنیه میکه مامان ...

دختر خواهر شوهر منم ازین مشگلات داره.الان یه مرکزی میبرنش تو تهرانپارس به نام استعداد یابی یا همچین چیزی.ماهی 1200 میدن.خیلی خوب شده.تا دو ماه پیش فقط کلمه میگفت با اینکه 4 سالشه اما الان خوب حرف میزنه.نگران نباش.اوتیسم نیست.

عزیزم شوهر من چهل سالشه بهش میگم از روی اپن لیوان رو بیار . میره میاد میگه نبود     فکر ک ...

جلوپاشونم نمیبینن چ توقعاتی داریم عااااااااا

لالاکن دخترزیبای صحرا.......لالاکن تارنگ بی مهری نبینی😞

نگران نباش گلم 

پسره  ۹ساله ی من حرصاش بیشتره بچه ی شماس خخخ حرف زدنش عالیه ولی بگم چیزی برام بیار صدجورادرس میدم بهش بازم نمیبینه.احساساتش ک واقعن از یه دختربیشتره 

لالاکن دخترزیبای صحرا.......لالاکن تارنگ بی مهری نبینی😞

خانماازهمتون خیلی خیلی ممنونم وقت گذاشتین

منظورم اززدن تاپیک این بود ک بفهمم باهاش چطوری کارکنم ک یه خورده قوی باشه وبتونهکارای شخصیشوانجام بده چبازیایی انجام بدم باهاش 

عزیزم رفتارها مشکوک هست . بجای عصبی شدن بردار ببرش پیش یه'' دکتر مغز و اعصاب کودک  '' و همه ویژگی هاشو براش توضیح بده . بعدش هم حتما پیش یه گفتاردرمان ببرش تا مفاهیم و گفتار رو یادش بده و طرز رفتار با بچه رو برات توضیح میده 

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

چقدر راحت یه مادر رو نگران میکنید و برچسب اتیسم بودن میزنید....

بنده برچسب نزدم گفتم شاااااید یه مادر نگران بشه و پیگیری کنه بهتر از بیخیال بودن هستش البته دور از جون مامان رضا جون 😊

جهتارونمیدونه مثلابهش میگم لباس ابجی کناربوفه س بیار نمیتونه پیداکنه حتماازفاصله نزدیک نشونش بدم&nbs ...

عزیزم اینجا که ما متخصص و روانشناس کودک نداریم که بخواد کمکی به پسر گلت بکنه، الان هم دیر نیست. بهتره به دکتر و روانشناس کودک مراجعه کنی. اصلا هم نگران نباش. 

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.