2777
2789
عنوان

بچه‌ها رژیم فستینگ شدیداً جوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 17138 بازدید | 121 پست

اسی فقط ساعت ۷ تا ۱۷ آب میخوری؟ 

از ۱۷ به بعد چی؟ گشنه میمونی؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگین چه قرصی استفاده کردین برای لاغری

گلوریا بوده

تعلیق شدن الان

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
باید پروتئین زیادی مصرف کنید تو این روش و اینکه مکمل حتما بخورید وگرنه بدن کم میاره از طرفی ریزش مو‌ ...

بله کاملا موافقم. من مرغ و حبوبات مصرف میکنم. بجای برنج هم که حذفش کردم حتما توی سالاد یا غذام سبوس میریزم. ممنونم از محبتتون 🙏 🌹 

فقط بک ماه میتونی بگیری

نه . به نظرم این اصلا حالت رژیم نداره. می‌تونه یه سبک زندگی جدید و سالم باشه. خوب کلا این خوبه که آدم یه چند ساعتی رو به بدن استراحت بده. من خودم آدم پرخوری نبودم و نیستم. اما قبلاً هر وقت هوس میکردم یه چیزی می‌خوردم. 

اگر کسی وزنش۴۵ کیلو باشه می‌تونه بگیره؟!

۴۵ خوبه که. دیگه چیزی نیست بخواد آب بشه قربونت برم. به بدنت آسیب میزنی. البته این رژیم فستینگ اصلا حکم رژیم نداره. میشه استفاده کنی. اما شما تو مدتی که باید غذا بخوری چیزی رو حذف نکن. عادی غذا بخور. اصول فستینگ اینه که شما حداکثر ۱۶ ساعت فقط مایعات بدون قند و هیچی بخوری. بقیه روز بطور عادی غذاتو بخور. 

چ ربطی داره من هیچ وقت نون و برنج رو ممنوع نمیکنم برای خودم یه کف دست چیه که دریغ کنم از خودم که ریز ...

شما کار درستی میکنین. من نمیتونم. البته مشکلی هم ندارم. بجای برنج سبوس میریزم تو سالاد و سوپ و غذام. اما شما اگه مشکلی نداری چرا باید حذف کنی. خیلیم عالی ☺️

بله کاملا همینه. این دسته دقیقا.

مرسی عزیزم😘 خیلی خوبه معده و روده استراحت می‌کنه من ریزه خواری میکردم الان خیلی خوب شدم

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
نه . به نظرم این اصلا حالت رژیم نداره. می‌تونه یه سبک زندگی جدید و سالم باشه. خوب کلا این خوبه که آد ...

اینکه علم چی میگه با اینکه شما چی مدنظرتون متفاوت هست 

به هرحال شما صاحب اختیار لایف استایلتون هستید 

من یه روز فستینگ گرفتم داشتم میمردم نشد تا اخرش وسطاش صبحونه خوردم مردم اخه ادم با شکم گرسنه کجا می ...

من الان تو رژیم فستینگم و خیلی گشنم نمیشه مهمه ارادس! مثلا ی شب من رژیم بودم و اطرافیان شام جوجه کباب داشتن خیلی میخواستم بخورم ولی نتونستم ولی روز بعدش بهش که فکر کردم خیلی راضی بودم از خودم که تونستم مقاومت کنم!

میشه بگین چه قرصی استفاده کردین برای لاغری

اصلن برا لاغری رو قرص حساب نکن چون شدیدا بهم می‌ریزی و تمام بیماریهابه سراغت میان سعی کن با رژیم و ورزش کم کنی اینجور بهتره و سالم تره