2777
2789
اره🤕با پیج فیکمو شات کرد بعد با پیج خودم پیام فرستادم دوست دخترته😂خودشو زد به کوچه علی چپ که نه پی ...

عزیزم عاقلانه برو جلو 

اخه ب نظر خودت ی ادم هول ب درد زندگی میخوره؟ 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
خب خانواده دوتامون خیلی مذهبی و سنتین شاید برا همین ترسیده

نه کسی که عاشقه دیونه س منطق وآبروهالیش نمیشه منم پسزعمم مثلن عاشقم بودبانقشع دخترای اطرافم نزاشتن بهم برسیم چه زندگی  برای زنش درس کرده ولی  اگه واقعن دوسم داشت به تهمتها ودروغهاگوش نمیکردمنوبدست مباوردازآبروش شایدم غرورش ترسبد 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه کراشی مگه اون تورودوس داره ؟اگه دوستت داشت نمیزاشت زن یکی دیگه بشی بهت نشون میدادعاشقته تورویازند ...

نامزدمو خیلی دوست دارم تا حدی که حتی نمیتونم فکر کنم با کس دیگه ایی باشع

پلی این کراشه را هم حتی دوست دارم فقط باهاش دوست معمولی باشم 

نامزدم حتی از کراشه خوشگلتر و سر تره 

چکار کنم فراموشش کنم فقط مهرش تو دلم نشسته از ۱۲ سالکی

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

میدونم عزیزم ولی چکار کنم به کراشم فکر نکنم؟؟؟نمیشه قطع ارتباط کنم چون فامیل نزدیکمه من حتی به اینم ...

حضرت علی جمله ای دارکد به این مضمون که حتی اگر شبیه گروهی نیستی، سعی کن شبیه شون رفتار کنی تا به مرور واقعا شبیه به اونها بشی. همون حسی که به کراشت داری رو روی شوهرت سعی کن پیاده کنی حتی به ظاهر. به مرور میبینی دوسش داری. شما بیشتر محبت کنی ایشونم محبتش بیشتر میشه ارتباطتون بهتر میشه. اگه شوهرت خوبه بخاطر یه عشق تخیلی گند نزن به زندگیت لطفا 

عزیزم عاقلانه برو جلو اخه ب نظر خودت ی ادم هول ب درد زندگی میخوره؟

نه 

ولی من میتونم ادمش کنم همونطور مه نامزدمو ادم کردم😂

حالا به جز اینا میخوام کلا فراموشش کنم و بچسبم به نامزدم ولی نمیدونم چجوری

نه ولی من میتونم ادمش کنم همونطور مه نامزدمو ادم کردم😂حالا به جز اینا میخوام کلا فراموشش کنم و بچسب ...

اول حذف اکانت فیک کن

از پیج اصلیتم انفالو ریموو کن

اگر واقعا میخوای فدم اول همیناس

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
نامزدمو خیلی دوست دارم تا حدی که حتی نمیتونم فکر کنم با کس دیگه ایی باشعپلی این کراشه را هم حتی دوست ...

خب چه بهتره سرتره ،اون عشقی که تو ساختی الکی هست همش تودلت بگودوست نداره قسمتت نبوده خوبیهای شوهرتوهی مرورکن اونجوری کم رنگ میشه کم کم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
حضرت علی جمله ای دارکد به این مضمون که حتی اگر شبیه گروهی نیستی، سعی کن شبیه شون رفتار کنی تا به مرو ...

نامزدم خوبه واقعا 

کنم دارم جوری باهاش رفتار میکنم که خیلی عاشقشم….

اول حذف اکانت فیک کناز پیج اصلیتم انفالو ریموو کناگر واقعا میخوای فدم اول همیناس

فامیل خیلی نزدیکمه‌انفالو ریموو کنم خوب نیست😂

اکانت فیکمو میخوام حذفش کنم 

فامیل خیلی نزدیکمه‌انفالو ریموو کنم خوب نیست😂اکانت فیکمو میخوام حذفش کنم

کار شما هم خوب نیست، کار شما بدتره تا انفالو و ریموو