2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه زمانی عاشق یکی بودم تو کوچمون پاکستانی از آب درومد. یکی از همکارامم میگفت عاشق یه دختری بوده که همیشه دم درشون وایمیساده و بهش لبخند میزده. بعد کاشف به عمل میاد که دختره خل وضع بوده. بخاطر یه حس یکطرفه زندگیتو به باد نده. زندگی فقط عشق و عاشقی نیست عقلم لازمه 

اگه کراشت  دوست داشت نمیزاشت عقدیکی دیگه بشی اگه دودلی ت بخاطرکراشت هست بیخیال شدولی اگه کلن نامزدتودوس نداری همین الان جداشووقتی تو نامزدی علاقه اینحادنشددیگع نمیشه

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
سن و شغل هردورو بگو و اخلاق

هردوتاشون بی کارن😂

حس میکنم اخلاق کراشم به اخلاق من میخوره شاده طی چند برخوردی که دیدمش و میشناسمش نامزدم اخلاقشو دوست ندارم اکثر وقتا تو خودشه و غمگینه…

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

اگه کراشت دوست داشت نمیزاشت عقدیکی دیگه بشی اگه دودلی ت بخاطرکراشت هست بیخیال شدولی اگه کلن نامزدتو ...

دو دلی بخاطر کراشمه چجوری میتونم بیخیالش شم؟

اگه کراشت دوست داشت نمیزاشت عقدیکی دیگه بشی اگه دودلی ت بخاطرکراشت هست بیخیال شدولی اگه کلن نامزدتو ...

خب خانواده دوتامون خیلی مذهبی و سنتین شاید برا همین ترسیده

یه زمانی عاشق یکی بودم تو کوچمون پاکستانی از آب درومد. یکی از همکارامم میگفت عاشق یه دختری بوده که ه ...

میدونم عزیزم ولی چکار کنم به کراشم فکر نکنم؟؟؟

نمیشه قطع ارتباط کنم چون فامیل نزدیکمه من حتی به اینم راضیم فقط با هم دیگه دوست معمولی باشیم 

رفتارش باهام خوبه

دو دلی بخاطر کراشمه چجوری میتونم بیخیالش شم؟

چه کراشی مگه اون تورودوس داره ؟اگه دوستت داشت نمیزاشت زن یکی دیگه بشی بهت نشون میدادعاشقته تورویازندگی نکن بیخیالش بشو شوهرت گناه داره اون مرده هم ازدورزیباست بهش برسی میگه ابن اون نبودعشق همه کشکه توفیلم هاست ولی خب اگه واقعن شوهرتودوس نداری بازیش نده بزار راه خودشوبره

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
عاشق همون پسری ک گفتی نامزد داره و هوله؟

اره🤕

با پیج فیکمو شات کرد بعد با پیج خودم پیام فرستادم دوست دخترته😂

خودشو زد به کوچه علی چپ که نه پیج فیکه….

اگه با نامزدت بهم بزنی اونم ی موقع نمیگیرتت بعد دیگه هیچی

میدونم برای همین میترسم چکار کنم فراموشش کنم