2777
2789
مامی ناز همونطور که دوست ندارین مادر شوهرتون دخالت کنه به مادرتون اجازه دخالت ندید.مادرتون رو توجیه کنید . وبه شوهرتون بگید که از رو دلسوزی بوده و اما بهش اطمینان بدید با مادرتان صحبت میکنید تا این موضوع دوباره اتفاق نیفتد
saaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaam
ممنون که تجربیاتتون رو مینویسید.....من که خیلی استفاده کردم
حالا تجربیات من......امیدوارم به دردتون بخوره
شوشوی منم خیلی شلخته اس.....هرچی تذکرمیدادم فایده نداشت........مشاور رفتم بهم گفت:1.خودت خیلی خیلی بانظم باش که اون جلوت احساس کمبود کنه........2.اگه میدونی ادمیه که یه موقع به خودش میاد که چه بهتر وگرنه3.بعضیا داتا بی نظم اند ، باخودت کنار بیا یااینکه همیشه خرابکاریاش رو درست کن یااینکه بذار به حال خودش باشه همیشه بی نظم باشه انتخاب باخودته..............خلاصه من هم تو این برنامه ها بودم که با یه دوست خیلی خیلی بانظم وشیک رفت و آمدمون روشروع کردیم........حالا شوشو رومیگی همش دوست داره خوش لباس باشه که جلو اون دوستش کم نیاره........البته اینو هم بگم هنوز هم بعضی اوقات فیلش یاد هندستون میکنه و بالباس مهمونیش میره تو رختخواب و ....
راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تجربه ام همه جا کاربرد داره
زمانی که میدونستم شوشو با فلان موضوع مخالفه ، با مهربونی و خواهش و التماس سعی میکردم موافقتش روجلب کنم.........اما اون که دم به تله نمیداد بااراده محکم سر حرف خودش میموند..........حالا دیگه نظرش رونمیپرسم.......کارمو که انجام دادم تازه بهش میگم........مثلا واسه شستن فرشا همیشه مخالفه....نه که تنبله خال نداره واسه جابجاییش کمک کنه(کلاصورت مساله رو میپاکه...میگه فرش تمییزه نشورش)............حالا صبح که رفت سرکار فرشو میشورم ...وقتی برگشت میگم شستنش با من بود خشک کردنش با تو
واسه اونا که شوشو شکمو دارن
خانواده شوشو من فقط 9 مدل غدا میخورن....شوشو من 6 مدل....البته باید باهمون دستورپخت ثابت آشپزی کنی...تنوع تعطیل..........مثلا شوشو تن ماهی باپلوسفید میخوره.....اگه ته چینش کرده باشی نمیخوره.........حالا مامانش اگه اشتباها فراموش کرده باشه و درستیده باشه........حتی زمانی که سفره پهنه ....همه رو معطل میکنه....میره از دوباره واسه گل پسرش پلو میپزه
منم مجبورم فقط غذاهایی که شوشو میخوره میپزم........البته گاهی وقتا توی مهمونی های دوستانه غدای جدید میپزم که میدونم به ذایقه آقایونی که مهمونم هستن هماهنگه...شوشو هم که حال میکنه که جلو مردای دیگه پز بذه ...بعله دست پخت خانوم من ه.......بهد از اون دیگه این غذا جدیدهرو واسه شام میپزم.....بعدش واسه نهار...........به این میگن نفوذ مرحله به مرحله هههههههههstep by step
مامی ناز
ا.بامامانت صحبت کن بگو که خودت این رفتارش رو نمیپسندی بگو که میدونم نگرانی اما من اینجوری اعتماد به نفسم رو از دست میدم....احساس میکنم بدون تو از پس زندگی م بر نمیام
2.اینا روبه شوشو بگو: یعنی منم بعدا مثل مامانم میشم؟؟اینقدر که نگران منو خودش رو پیر کرده....کاش یکم به خودش برسه....من که ترجیح میدم بیشتر به خودم برسم تا اینکه بانگرانی واسه بچه هام خودم رو عذاب بدم
غزلک از پا می افتی دختر خوب تا کی میخوای فرش و کارای دیگرو خودت انجام بدی که سختیش با توست و حالا فرض انداختن و پهن کردنش با اون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اشتباهه اشتباهههههههههههههههههههههههههههههههه باز خود دانی من مامانم کار شما رو کرد الانم که الانه بابام مخالفه و مامانم هنوزم که هنوزه خودش یواشکی کاراشو میکنه
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
Lilypie Second Birthday tickers
10 دلیل خیانت مردان : از بین رفتن عشق و علاقه در زندگی...عدم جذابیت همسر ،زنان به مرور فراموش میکنند که به خود برسند...سهل انگاری زنان ،زنان به خاطر قلب رئوفشان راحت با خیانات و مشکلات اینچنینی همسر کوتاه می ایندو او را میبخشند...اخلاق و رفتار غیرقابل تحمل همسر از جمله قهر کردن زیاد غر زدنها...بوالهوسی و شهوت اینگونه مردان نباید از زنانشان نه بشنوند و طرف مقابل باید همپایشان باشد...عقده های جنسی بعضی از مردان دوست دارند بدانند هنوز در جامعه جذابیت دارند یا خیر ؟!...بیخطر شمردن خیانت ،اینگونه مردان گمان دارند کسی صدمه نخواهد دید وکسی نخواهد فهمید که زنان همیشه باید باهوش و زرنگ باشند...زیاده خواهی وتنوع طلبی...خیانت همسران
ونوس جووون پردیس جووون غزلک جووون ممنونم ازتون....
باور کنید هر دفعه که مسئله ای پیش اومده با مادر صحبت کردم....بهش توضیح دادم که این کارا احترام خودشو از بین میبره
...روشوهرمو به خودش باز میکنه....اما فایده ای نداشته ....توی موقعیت های مختلف که پیش اومده دوباره روز از نو روزی از نو....
حتی بعضی وقتا از حرفای من ناراحت میشه که من خیر و صلاح تو میخوام تو نمک نشناسی!!!!
بله دقیقا حق با شماست منم اگه مادر شوهرم دخالت کنه ناراحت میشم و کاملا شوهرمو درک میکنم که عصبانی بشه ولی به خدا نمیتونم از هیچ کدوم طرف داری کنم و مجبورم ساکت بشینم تا کسی ناراحت نشه....
متاسفانه مادرم به حرفای من توجه نمیکنه!!!!
سلام مرضیه جون
خیلی دوس دارم بدونم موفق شدی....وقتی از همه چی دس کشیدی....از مدام تذکر دادنو مدام نقشه مامانو بازی کردن ........وقتی دست از همه چی کشیدی اون وقت بود که موفق شدی.....

بچه ها من همین جا کتاب رازهایی در مورد مردان رو به همتون توصیه می کنم بخونین.....خیلی عالیه.....من شوهرم خیلی بدتر بود فراموش کار......اصن هیچ چی واسش مهم نبود اما وقتی این کتابو خوندم.......و نقش مامان بودم دس کشیدم....و فقط نقش همسر بودنو روش مانور دادم...الان همسرم توی این مورد خیلی عالیه هالیه شده.....از هممون زده جلو.......ولی الان چند تا عادت بد دیگه داره.....الان مرضیه جون به من قوت دادن که دوباره برم سراغه کتابم و راه حلهای برای مشکلاته جدیدم پیدا کنم......دستت درد نکنه مرضیه جون.......
عزیزم بکو اکه ادامه بده زندکیت به هم میخوره. با بابات خواهرت یا حتی خاله کسی که به مامان نزدیکه درمیون بذار و بذار کمکت کنه،مامی ناناز یه مدت تلفنی و خلاصه با مامان صحبت کن ، حرفهای خصوصیت رو باهاش درمیون نذار.واز شوهرت تعریف کن