2777
2789
سیاست من تو برخورد با شوشوم سیاست چشم گفتنه حتی اگر موضوعی به دلم نباشه اول چشم میگم . مردا عاشق قدرتن کاری میکنم که فکر کنه حرف اول و اون میزنه اما وقتی که میبینه من حرفش و گوش میدم به دل من میکنه
الهی؛ آن ده که آن به

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من هم یاد بدید

زهره جان من تمامی این کارهایی رو که گفتید انجام دادم علی آقا این جا بشین علی جان بفرمائید علی جان تاج سرم و از این کارها

ولی هیچ کدوم اثری نداشته هیچ تازه بدتر هم شده

تازگیها خیلی پر رو شده

اگه بگم چه رفتارهایی داره !!!
سلام
زهره جون خداروشکر که تصمیمت عوض شد و موندنی شدی.....خانمی اینجا همه دوستت دارن بوووووووووووووس

مرسی مامان عاشق و مامان الهه....

رزا جون شوشو من هم جزو استثناها است در اینجور موارد....من همیشه کلی تحویلش میگرفتم و الان هم تحویلش میگیرم ولی متاسفانه اصولا متوجه هیچی نیست! تازه اگه یکبار کمتر تحویلش بگیرم شاکی هم میشه انگار وظیفه است ولی من دوست ندارم کسی بدونه دلم خونه(چه مادرشوشو چه مامان خودم) برای همین هم مجبورم خونه اونها مدام به این فیلم ادامه بدم
فرقی نمی کنه چه خونه اونها چه خونه خودمون ....

دیشب باهاش حسابی دعوام شد هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم .... دیگه دوستش ندارم ..... پسرم دوساعت تموم داشت گریه می کرد ...

اصلا و ابدا نمی بخشمش ....

چون همه چیمو براش گذاشتم جوونیمو... روحیه شادم رو ... احساسم رو ... سلامتیمو.....

بگید با این آدم بی ادب پر رو چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
رزا جون .....من واقعا ناراحتم از اتفاقی که افتاده.................عزیزم توروخدا آروم باش
بخاطر پسرت آروم باش....یادت باشه اون بچه فقط تورو داره....پسرها هم که همه مامانی هستن پس لطفا بخاطر پسرت آرامشت رو حفظ کن لااقل جلوی پسرت لبخند بزن
زهره جون خوشحالم دوباره اومدی..خانومی قرار بود سیاستهای خودتو بگی..من منتظرم ها....

راستی یچیز دیگه..بنظرت اگه جلو بقیه ازشوهرمون تعریف کنیم احساس نمیکنه میخام نسبت بهش قدرت بگیریم؟مثلا وقتی جلو اقوام وخویشان از بچه هامون تعریف میکنیم..معمولا این زمانی که میخام بهشون اعتمادبنفس بدیم.درسته؟
حالا این حس برای شوهرامون پیش نمیاد؟
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
سلام بچه ها.به نظر من مردها رو باید تربیت کرد.اونها عین بچه هاند.هیچی نمی فهمند.ما باید یادشون بدیم.البته با صبر.در ضمن هر مردی 1 زبونی داره باید پیداش کنید.کم نیارید خانوما.اگه شما کم بیارین اونها هم از مشتتون می رن.همیشه تو ذهنتون داشته باشین که من باید تربیتش کنم دیگه کم نمیا رین.رزا جونم به خاطر بچت صبر کن.اون گنته داره به خدا.صبر کن درست می شه.سعی کن دوستش داشته باشی شوشوت عزیزم
عشق کوچولوی من 16 شهریور 92 به دنیا اومد
سلام بچه ها.به نظر من مردها رو باید تربیت کرد.اونها عین بچه هاند.هیچی نمی فهمند.ما باید یادشون بدیم.البته با صبر.در ضمن هر مردی 1 زبونی داره باید پیداش کنید.کم نیارید خانوما.اگه شما کم بیارین اونها هم از مشتتون می رن.همیشه تو ذهنتون داشته باشین که من باید تربیتش کنم دیگه کم نمیا رین.رزا جونم به خاطر بچت صبر کن.اون گنته داره به خدا.صبر کن درست می شه.سعی کن دوستش داشته باشی شوشوت عزیزم
سلام مامان الهه.قرار نیست که با فلک تربیت کنیم.اگه احترام نذاریم که 1 ذره هم نمی تونیم روشون تاثیر بذاریم.من شوهر خودم تو خونشون یاد گرفته بود فقط ناز خواهراشو بکشه.حتی بیماریهای زنانه خواهرشو به این می گفتن.این 1 غوغایی به پا می کرد که نگو.فکر کنین واسه خواهرش تو 1 ماه 100تومان خرج کرد.من که نامزدش بودم ولنتاین هیچی نخرید.تو ماه عسلم واسه من هیچی نخرید ولی واسه انها 300 تومان خرج کرد.اونها هم اشتباهی می کردن مامانش می گفت شما پدر و مادر اونها هستین.هیچی بهشون نگین و ...............
اگه من بر خلاف تربیت اونها تربیتش نمی کردم زندگیم الان به آخرش رسیده بود.الان چشماش و باز کرده همه چی رو می بینه.خانومای موفق اونهایی هستند که خانوماشون از همه لحاظ حتی از لحاظ مذهبی مرداشونو تربیت می کنند.من یکی رو می شناسم که مرده شرابخوار و بد دهن بود الان نماز شب می خونه و کسی 1 کم بلند حرف بزنه میگه 1کم یواش حرف بزنین.پدر شوهر خودم مادر شوهرم اینقد روش تاثیر گذاشته که نگ.الان تو این سنشون با شوهرش همیشه حرف می زنه و .....................
نمی دونم شاید من اشتباه فکر می کنم.ولی من خودم نتیجه گرفتم و خیلی به زندگی های موفق نگاه کردم همشون با صبوری مردشونو تربیت کردن.چون مردا تا زن نگه متوجه هیچی نمی شن
منم بعد از کلی غیبت اومدم
خوبی زهره جونم ؟
راستش این چند روز خیلی عصبانیم و درگیر آخه عقد خواهرشوهرمه . نامردا یکساله نامزدن 3ماهه نشون واسش آوردن اونوقت تازه دارن به ما میگن چند شب پیش اومده رو میکنه به من با پررویی هرچه تمام میگه میدونی یک ماهه دیگه عقد فلانیه (یعنی خواهر شوهرم ) واقعا از ته دلم خوشحال شدم خیلی ذوق کردم اون لحظه داغ بودم نفهمیدم اما بعد که اومدم خونه و یه خورده که همه جوانب و سنجیدم خیلی ناراحت شدم که چرا به ما نگفتن
هتل آرایشگاه لباس همه چی رزرو کردن اونوقت تازه به ما میگن
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
عزیزم من کاملا موافقم . شوهر منم بعد از ازدواج خیلی تغییر کرده اما من احساس نمیکنم که تربیتش کردم من فقط توی خیلی از زمینه ها نظرم و بهش گفتم . این 2طرفه است یعنی فقط اون نیست که تغییرکرده منم تغییر کردم .
الهی؛ آن ده که آن به
اون وقت من دیروز طلاهام و عوض کردم و یه دستبند هم خریدم شوهرمم دیشب به مامانش گفته حالا صبح زنگ زده اونم بعد یه عمر هی میگه چه خبر این روزا چکار میکنین از اونجایی که من احمق همیشه همه چی و قبل از پسرشون براشون تعریف میکردم هی میخواست از زیر زبونم حرف بکشه منم هیچی نگفتم دیشبم توقع داشت النگوهامو بهش نشون بدم من عمدا ساق دست پوشیدم
میخوام بشم مثل خودشون
اما شوهرم نمیذاره میگه اونا الان کار دارن تو باید کمکشون کنی منم گفتم فکر کن این همه دنبال لباس واسه خودشون بودن یه بار نگفتن تو هم با ما بیا یا اصلا بپرسن کدوم آرایشگاه میخوای بری همچین نوبت خر حمالی (ببخشید ) رسیده ما بشیم دختر اونا خواهر عروس و بریم کمک
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
2810