2777
2789
وای اینها رو که خوندم زهره جان از خودم خیلی حالم بهم خورد.چون که زندگیم تا حالا افتضاح و هر چه پیش آمد خوش آمدبوده.بدون سیاست و کم گذاشتنواسه زندگیم و شوهرم و خودم.دیگه نمیخوام اینجور ادامه بدم.ولی الان باردارم و دی ماه سزارین دارم پس واسه اندام افتضاحم نمیتونم کاری کنم.چکار کنم خدا حالم بهم میخوره از خودم
CafeMom Tickers
سلام دوستان .
وایییییییییییییی زهره جون ممنون مطالبی که گذاشتی عالی بود .همه رو سیو کردم .
ولی خداییش خیلی سخته بخوای همه این چیزا رو رعایت کنی . مثلا همین که هر وقت بیکار بودیم حرف بزنیم . باورتون میشه ما هیچوقت بیکارنیستیم . هر زمان هم که شوهرم کارنداشته باشه پای اینترنته یه وقتایی ازش یه سوالم میپرسم اصلا صدامو نمیشنوه که بخواد جواب بده . منم بیخیال حرف زدن میشم .
تو این ده ساله که ازدواج کردم فک میکنم هیچکدومه اینکارارو انجام ندادم یا اگه بوده خیلی کم بوده . کلا من آدم مغروری هستم و نود درصد مشکلات زناشوییمم به این غرورم بر میگرده .
خیلی از کارهارو بخاطر همین انجام نمیدم . یا خیلی چیزاهارو به خاطر همین غرورم از شوشو نمیخوام.چه بدبختم من
باید سعی کنم . ولی خیلی سخته .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زهره جون من به کمکتون خیلی نیاز دارم زندگیم داره از هم میپاشه و نیاز به راهنماییهای سیاستمدارانه تون برای حفظش دارم راستش چند ماهیه که برادر شوهرمو داماد کردن اوایل خوب بود ولی چند وقتیه که خونواده شوهرم واقعا با کاراشون دارم عذابم میدن و هیچ کاری از دستم بر نمیاد جز دعوا کردن با شوهرم الانم چند روزه با هم قهریم
من و همسرم دختر خاله پسر خاله ایم و جاریم از همسایه هاشونه متاسفانه یا خوشبختانه من از لحاظ خانوادگی و تحصیلات و مالی و... هم از خانواده شوهرم سرم هم از جایم اما از وقتی جاریم وارد این خانواده شده کار شون ده تحقیر کردن و خرد کردن من
راستش آدم سر زبون داری نیستم که وقتی چیزی بهم میگن جوابشونو بدم اونها هم هر جا میشینن از عروس جدید تعریف میکنن و از من بدگویی به همه کارهای من حتی کارهای جزییم کار دارن و اون هر کاری میکنه بهترین کارو کرده دلم خونه بخدا حاضرم همه چیزمو بدم اما زمان برگرده عقب و هیچ وقت این ازدواج سر نمیگرفت
مثلا آخر این ماه عروسی خواهر شوهرمه جاریم رفته یه لباس الکی گرفته 200000 تومان بعد جلوی جاریم خواهر شوهرم برگشته به من میگه راستی لباس پاتختیتو چکار کردی داری هنوز؟ میگم آره میگه پس خوبه دیگه همونو بپوش نمیخواد تو بری لباس بخری حالا عروسی ما مال دو و نیم سال پیشه شما بگید من چکار کنم تنها کاری که از دستم برمیاد دعوا کردن با شوهرمه
بدترینش عروسیمون بود که هنوزم سر زبونهاست علاوه بر اینکه مضحکه ختص و عام شدم تا تونستن به فامیل پدرم که مهمونشون بودن توهین و بی احترامی کردن اخه مراسم ما تو شهر اونها بود هنوز که هنوزه وقتی خانواده ی پدریم حالشون میپرسن آب میشم میرم توی زمین و بدتر اینکه این بنده خداها هنوزم وقتی شوهرمو میبینن از خونوادش تشکر میکنن که دوروز مهمونشون بودن و اونها اونقدر پستن که...
2810