سلام به همه خانمهای گل
برنز طلایی جان تبریک میگم البته من با نظر مامان ایلیا در مورد کارگر و پای شکسته ات کاملا موافقم
و مطلب بعدی این که به نظر من تو با رفتن پیش مشاور و روان شناس و خوردن قرص و ... (که اصلا کار غلطی نبوده) خودت رو در مقابل شوهرت ضعیف و ناپایدار نشون دادی و شوهرت این مسایل را ناشی از مشکلات زندگی تو نمیدونه بلکه اینها رو نشانه ضعف تو می پنداره( اینها همه تصورات من از توضیحات خودته شاید که درست نباشه)
این که از ایده ای استفاده کردی که خودت بهش اعتقاد نداشتی خیلی عالیه و می تونه طرز نگاهت رو عوض کنه
لطفا باز هم از پیشرفت ها و تغییراتت برامون بگو
میدونی که چقدر ندیده دوست دارم و همیشه روی من تاثیر میزاری
ونوس جان من هم با نظر دیگر دوستان کاملا موافقم
حتما یک خدمتکار بگیر ولو این که به زندگیتون فشار بیاد
مطمئن باش که هم آرامش بیشتری در زندگی خواهید داشت هم بچه ات آسیب کمتری میخوره و هم شوهرت در قبال شما و زندگیتون پر مسئولیت تر میشه چه بسا که جلوی خانواده اش هم می ایسته
وقتی همه اینها شد یه دعا به جون من و بقیه بچه هابکن
آبی آرامش عزیز سلام به روی ماهت و ممنون از مطالب خمیشه مفیدت
پردیس جون میدونم که حساس شدی بهت حق میدم و حرفات رو کاملا درک می کنم مخصوصا اون قسمت که گفتی اگر ما خانمها درگیر همین مسائل و عشق اولمون بودیم اونها هم ما رو درک میکردند؟
اما چه کنیم که تو ایرانیم و در یک جامعه مردسالار زندگی میکنیم که سینه به سینه بهمون به ارث رسیده و متاسفانه بار ساختن زندگی رو شونه های ماست پس باید برای نگه داشتن زندگی کارهایی رو انجام بدیم که با آرمانها و احساساتمون فرسنگها فاصله داره
اگر ما حرفی بزنیم حسود میشویم اما همین حسادت برای مردها غیرته که مایه افتخار و سربلندیشونه
مامان ایلیا عزیز
به تک تک کامنتها و صحبت هات
مامان دو گل ممنون از راهنمایی های قشنگت