2777
2789
مرسی مرضیه جون از راهنماییت ...

عزیزم مشکل من اینه که محبت هاش به دخترم واقعیه!!! از ته دل دوسش داره و از هیچ کاری براش دریغ نداره ...

ولی از اون ور بوم افتاده و به رابطه مادر فرزندی ما هم حسادت می کنه ... محبت افراطی داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدتها بود که شوشو از دستم یهجورایی ناراحت بود نمیگفت چشه اما بد تا میکرد. من هم از سیاست چشم گفتن استفاده کردم . یه روز تمام هر چی گفت گفتم چشم .مثلا ممکن نبود ما از طرفای خونه مامانم رد شیم اونجا سر نزنیم . اما به من گفت خسته است اگه اونجا بریم معطل میشیم باورش براش سخت بود که من گفتم چشم ...
چند لحظه بعد من بهش گفتم پارسا خوابید بنده خدا فکر کرد من گفتم پارسا رو ببریم .... عصبانی شد که دیدی نمیتونی ... بعد که فهمید کلی خندیدیم
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
من یه سیاست از مادر شوشو یاد گرفتم و اونم اینکه هیچ وقت مستقیم به شوشو انتقاد نکنم و اگر میخوام کاری رو که دوست ندارم رو انجام نده یا دوست دارم انجا بده یکی رو مثال میزنم و میگم فلانی فلان اتفاق افتاد و فلان کارو کرد(یه داستان میسازم)و در آخر میگم چقدر بی ادب بود که این کارو کرد نه؟یا چقدر کاره خوبی کرد نه؟البته آخر داستانم بنا به سلیقه و موضوع خوب یا بد تموم میشه که مربوط بشه به حرف خودم
هرگز رشته امیدم از تو قطع نخواهد شد
مادرشوهرمنم میگه اون بچه مال منه مامانشم منم تونیستی .....حالامااصلابچه نداریم
میگه اسمشم انتخاب کردم حسین
میگم من چیکاره ام؟ میگه توفقط باید به دنیابیاریش
میگه هراسمی بذاری من حسین صداش میکنم به بقیه هم میگم
امشب افطاری خونواده همسری خونه ما بودن،جاتون خالی کلی تهیه و تشریفا ت کردم،فرنی،حلوای شیر عسلی،کماج،آبگوشت،جوجه کباب تو فر،کشک بادجون ....همه چیم خوشمزه بود،مامان شوشو آدم بدی نیس ولی رفتارش خیلی اذیتم می کنه،بهش تعارف می کنم می گم حلوا بردار میگه خیلی شیرینه نمی خورم،میگم کماج بردار میگه خشکه،میگم کشک بادمجون بردار میگه سنگینه،ادم بدی تیستا ولی این رفتاراش رو اعصابمههه،با این رفتارش چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زهره جون سخت نگیر..بعضیا واققققعاااا منظوری ندارن.. ذهن با ارش خودت و درگیر این مسائل نکن... من میگم اگه آدم از شوهرش خیلییی راضی هست باید یادش باشه که این پدر و مادر این پسر و تربیت کردن و اگه لایق هستن هواشون و داشت
2810