2777
2789
عنوان

بی بی چک رو کی بزارم پریود نامنظم

83 بازدید | 9 پست

پریود هام ۴ ۵ روز عقب میوفته همیشه فروردین ۲۹ ام شدم اردیبهشت سوم شدم خرداد هشتم ...دیگه نشدم ..نهم تیر بیبی گذاشتم منفی بود کی بزارم باز؟

چقد منو شما بدبختیم که از قاعدگی هم شانس نیاوردیم بخدا🥲❤️

منم دوماهه پریود نشدم هفته پیشم ازمایشم منفی شد و دوروزه نوک سینه هام حساس شدن نمیدونم قراره چ اتفاقی بیوفته

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد منو شما بدبختیم که از قاعدگی هم شانس نیاوردیم بخدا🥲❤️منم دوماهه پریود نشدم هفته پیشم ازمایشم من ...

چند وقته اقدامی من دیگه ۱ سال شده شوهرم کم تحرکه خودم تنبل کاش توهم نزنم دیگه

چند وقته اقدامی من دیگه ۱ سال شده شوهرم کم تحرکه خودم تنبل کاش توهم نزنم دیگه

وای اره من تنبلی ک دارم فک کنم تیروئیدمم دچار پرکاری شده...شوهرمم تحرکش از ۱۰۰ فقط ۱۶ ددصده خوباش🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
منم مشکل تو رو دارم اصلا فولیکول بالغ ندارم

من بادارو های شیمیایی و گیاهی فولیکول عالی تازه چندتاهم داشتم ولی اصن باردار نشدم..نمیدونم مشکل از کجاس واقعا😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی خوردی

شیمیایی ک اووابوست و آی پی۶ و امپول سینال و هاچ ام جی و هاچ سی جی 

گیاهی هم مرسین خوردم همون باه زنان که تخمک آزادکردم حتی عقب هم انداختم ولی درآخر پریود شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40