2777
2789
عنوان

خیلی اشک ریختم دعاکزدم اما نفس شما حق من محتاجتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 49 پست
آزمایش سلنیوم از طریق همون آزمایش خون متوجه میشن؟ شما دکتر زنان رفتی یا پوست و‌مو؟ اره این آمپولو یه ...

از طریق ازمایش خون هست اما باید بگی برات بنویسن چون اکثر دکترا نمی‌نویسن.اینم دکتر غدد بود ک برام نوشت وگرنه دکترای پوست که اصلا چیزی نگفتن.

من دوتا متخصص پوست و مو رفتم و یکی متخصص غدد.

منم فعلا یک هفته زدم. ان شاالله ادامه میدم تا ببینم نتیجه ای حاصل میشه یا ن.

میگن اگر میخوای چاق نشی باید زینک رو بعد از شام بخوری.اگر میخوای چاق بشی بعد از ناهار.

نگاه هروقت جواب ازمایشت اومد و رفتی دکتر بی زحمت حتما بمن بگو که مشکل هورمونی داشتی یا ن و تشخیص پزشکت در رابطه با ریزشت و کم پشتیت چی بوده و چه درمانی بهت ارائه داده.

از طریق ازمایش خون هست اما باید بگی برات بنویسن چون اکثر دکترا نمی‌نویسن.اینم دکتر غدد بود ک برام نو ...

عه زینکو‌ نمیدونستم

باشه عزیزم مرسی جوابش بیاد میام بهت میگم که مشکل چی بود

وقتی دم موهامو میکشم شابد بیست تا مو کنار هم مثل یه دسته مو میاد تو دستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه زینکو‌ نمیدونستمباشه عزیزم مرسی جوابش بیاد میام بهت میگم که مشکل چی بودوقتی دم موهامو میکشم شابد ...

ممنون لطف میکنی❤️

منم ریشه موهام خیلی سسته کوچیکترین دستی بهشون بخوره یهو چندتا میریزن.

حالا توکل به خدا.ان شاالله که جفتمون خوب بشیم 

ممنون لطف میکنی❤️منم ریشه موهام خیلی سسته کوچیکترین دستی بهشون بخوره یهو چندتا میریزن.حالا توکل به خ ...

ایشالله بخدا

من موهام خیلی پر بود ولی وقتی بلند میشد ساقش وز میشد

همش ناراضی بودم

الان میگم فقط ریزشم خوب بشه وز باشه

ایشالله بخدامن موهام خیلی پر بود ولی وقتی بلند میشد ساقش وز میشدهمش ناراضی بودمالان میگم فقط ریزشم خ ...

از قدیم میگن از هرچی بنالی یکی بدترش میاد سراغت حکایت همینه.منم چندسال پیش موهام سفید شدن اونقدر گریه کردم و غصه خوردم که حد نداشت اما الان میگم کاش همه موهام سفید بشن اما لااقل موهام دوباره مثل قبلش پر بشه.