2777
2789
شوهرم راضی دوست داره باز باردار بشم ولی میترسه بخیه باز بشه استرس داره ولی من میگم هرچی شد دیگه طاقت ...

بازنمیشه.حرف دکتر متخصص سند هس.گفته۶ماه پس نگران نباش.یکی از اشناهامون بعد چهلم زایمانش سزارین هم بود دوباره باردارشد.

دوتا پسراش الان پشت سرهمن سالم ان ماشالله.یکی۱۴سالشه یکی۱۳سال

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

عزیزم ان شاءالله خدا برات جبران کنه 

من بچه ی اولم ۹ماهش بود که خداخواسته باردار شدم و تو سزارین های تکراری هم الحمدله مشکلی نداشتم 

دوستم بچه ی اولش سه ماهه بود که باردار شد و هر دو هم سزارین و بدون مشکل 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم من با بچه اولم ۱۴ماه فاصله دخترم شد

با بچه‌ی دومم که دخترم میشه بعد ۹ماه پسرم شد

شکمم چربی هست اذیت هم نشدم از لحاظ جای بخیه سزارین مشکلی نداشتم

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
وقتی اینارو میخونم امیدوارم میشم استرسم کم میشه ممنونم عزیزم

خواهش میکنم گلم ایشالله زودترباردارشی مشکلی پیش نمیاد نگران نباش خیلیا دوتا سزارین با فاصله کم داشتن 

بازنمیشه.حرف دکتر متخصص سند هس.گفته۶ماه پس نگران نباش.یکی از اشناهامون بعد چهلم زایمانش سزارین هم بو ...

ماشالله ما واسه این چند ماهم استرس داریم😂 چندشب پیش با ترس و لرز اقدام کردیم ولی فرداش قرص اورژانسی خوردم وسواسی گرفتم

خواهش میکنم گلم ایشالله زودترباردارشی مشکلی پیش نمیاد نگران نباش خیلیا دوتا سزارین با فاصله کم داشتن

ممنونم گلم واسم دعا کنید خدا بهم یه کوچولو بده محتاج دعاتون هستم

گلم من با بچه اولم ۱۴ماه فاصله دخترم شدبا بچه‌ی دومم که دخترم میشه بعد ۹ماه پسرم شدشکمم چربی هست اذی ...

خوبه خداروشکر منم بعد ۷ ماه بخوام اقدام کنم چندماهم طول میکشه بعد من الان شکمم بزرگه میگن شکم کوچیک باشه به بخیه کمتر فشار میاد درسته؟؟شما تجربه داشتید

عزیزم ان شاءالله خدا برات جبران کنه من بچه ی اولم ۹ماهش بود که خداخواسته باردار شدم و تو سزارین های ...

وای مرسی عزیزم چقدر خوشحال میشم این چیزا رو میخونم امیدوارم میشم ولی بعضی از دوستان هستن سرزنشم میکنن چرا عجله دارم اما درک نمیکنن روحیم چقدر وحشتناک

وای مرسی عزیزم چقدر خوشحال میشم این چیزا رو میخونم امیدوارم میشم ولی بعضی از دوستان هستن سرزنشم میکن ...

اون دوستانی که سرزنش میکنن اول قضیه ی فرزندتو نمیدونن و دوم بخاطر سلامتیتون میگن ولی من خیلی دیدم و خودم ۴سزارین تو ۶سال رو تجربه کردم میدونم که مشکلی نداره

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
خوبه خداروشکر منم بعد ۷ ماه بخوام اقدام کنم چندماهم طول میکشه بعد من الان شکمم بزرگه میگن شکم کوچیک ...

بله گلم تجربه داشتم خودم شخصا بهت میگم دیگه

تو ۳سال ۳ماه ۳بار سزارین شدم مشگلی نداشتم خدارو شکر 

شکمم بزرگه

بعدم شما گفتین ۷ ماه

بزار ۱۰ بشه اقدام کن 

من نمیدونم از الان اقدام کنی چقدر طول میکشه چون من سر همون ماه باردار شدم

یه دوماه هم ۱بر کن بزار شکمت خب جمع بشه بعد اقدام کن به لطف خدا همه چی خب میشه

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
بله گلم تجربه داشتم خودم شخصا بهت میگم دیگهتو ۳سال ۳ماه ۳بار سزارین شدم مشگلی نداشتم خدارو شکر شکمم ...

منم سر بارداری اولم اولین ماه شد ولی بارداری دومم چهار ماه طول کشید