2777
2789
دکترم گفت بعد ۶ ماه میتونی اما شوهرم میگه اگه زود به دنیا بیاد چی واقعا روزای سختی هم دلمون میخواد ب ...

نمیدونم والا چی بگم،خوب شوهرت میگه صبر کن،بزار یه سال بشه اقدام کن بعد تا بدنتم آماده باشه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ازت عزیزم روحیمو خوب کردی

قزبونت شم اصلا ناراحت نباش و عجله نکن

همه چی درست میشه و بچه دارم میشی و بچتم بزرگ میشه و حالشو میبری فقط غصه نخور

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
انشالله دوباره باردارمیشی به امید خدا سالم وصالح بغلت میگیری.ناامید نشو.درکت میکنم منم مثل شما۸روز ف ...

منم دارم شوهرمو روانی میکنم یه بار گریه میکنم یه بار میگم اقدام کنیم یه بار میگم نه زود یه روز گریه نکنم واسم شب نمیشه الان موندم چیکار کنم انقدر بی طاقتم شوهرمم میره بیرون گریه میکنه بخاطره من تو خونه بروز نمیده

چون این شرایط تو رو منم گذروندم تا باردار نشی حالت خوب نمیشه.من ی دیونه افسرده بودم اخه همزمان با بارداری من خواهرشوهرامم بارداربودن.بچه اونا که بدنیااومد و همیشه بغلشون میدیم به بدبختی خودم زااار میزدم.فقط بارداری میتونه حالت خوب کنه..اول و اخر خداست.ولی زیر نظر یه دکتر خوب هم باش.چون شرایطت باید تحت کنترل باشه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
قزبونت شم اصلا ناراحت نباش و عجله نکنهمه چی درست میشه و بچه دارم میشی و بچتم بزرگ میشه و حالشو میبری ...

پارسال سقط داشتم امسالم اینطور شدم انقدر بیقرارم خودمم موندم چه کاری درسته

چون این شرایط تو رو منم گذروندم تا باردار نشی حالت خوب نمیشه.من ی دیونه افسرده بودم اخه همزمان با با ...

وای دقیقا شرایطم مثل شماست خواهرشوهرمم ۳ ماه قبل من زایمان کرد بچشو بغل میکنم همه با ترحم نگام میکنن یا میبینم کسایی که با من باردار شدن الان بچه هاشون ماشالله سلامتن میگم خدایا چرا به سرمن اوردی

پارسال سقط داشتم امسالم اینطور شدم انقدر بیقرارم خودمم موندم چه کاری درسته

استرس ضرر داره.با مشورت همسرت بنظرم اقدام کنید اخه چون بدن هم ضعیف شده ممکنه چن ماه طول بکشه باردار بشی.حتما باشوهرت صحبت کن

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
وای دقیقا شرایطم مثل شماست خواهرشوهرمم ۳ ماه قبل من زایمان کرد بچشو بغل میکنم همه با ترحم نگام میکنن ...

ببخشید میپرسم مشکل بچتون چی بود؟با شوهرتون فامیلیت؟

ببخشید میپرسم مشکل بچتون چی بود؟با شوهرتون فامیلیت؟

بچه تو کانال زایمان گیر کرده بود دکتر عوضی دیر عملم کرد بچه اکسیژن بهش نرسید ۱۸ روز دوام آورد، نه فامیل نیستیم

استرس ضرر داره.با مشورت همسرت بنظرم اقدام کنید اخه چون بدن هم ضعیف شده ممکنه چن ماه طول بکشه باردار ...

شوهرم راضی دوست داره باز باردار بشم ولی میترسه بخیه باز بشه استرس داره ولی من میگم هرچی شد دیگه طاقت ندارم

مشکلی برای بخیه هاتون نداشت؟من بعد ۷ ماه میخوام اقدام کنم استرس دارم

دخترعمه من بچه اولش شیرخواره بود دومی رو حامله شد دوتاشم سزارین مشکلی نداشت یادمه دختر بزرگش خیلی بچه بود 

بچه تو کانال زایمان گیر کرده بود دکتر عوضی دیر عملم کرد بچه اکسیژن بهش نرسید ۱۸ روز دوام آورد، نه فا ...

از وقتی.سز.اختیاری برداشته شد.و بجاش زایمان طبیعی.ا.ج.باری اومد خیلی از نوزادان که واقعا شرایطتش نبوده طبیعی بدنیا بیان ازدست رفتن..واقعا متاسفم خدا انشالله دوباره یه نی نی خوشگل و تپلی بهت بده.همانطور که منو بی نصیب نذاشت تو روهم نمیزاره.خدا ارحم الراحمینه.

دخترعمه من بچه اولش شیرخواره بود دومی رو حامله شد دوتاشم سزارین مشکلی نداشت یادمه دختر بزرگش خیلی بچ ...

وقتی اینارو میخونم امیدوارم میشم استرسم کم میشه ممنونم عزیزم

از وقتی.سز.اختیاری برداشته شد.و بجاش زایمان طبیعی.ا.ج.باری اومد خیلی از نوزادان که واقعا شرایطتش نبو ...

واقعا همینطور بخدا تو مملکتی که زایمانتم دست خودت نیست هی باردار نشی خوبه ولی چاره نداریم، ممنونم از کمکت گلم ایشالله خدا بچتون رو براتون نگهدار برای منم دعا کنید اینبار دست خالی نباشم