دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مشکلی برای بخیه هاتون نداشت؟من بعد ۷ ماه میخوام اقدام کنم استرس دارم
هفت ماهه سز شدی میخوای اقدام کنی؟زود نی یکم
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
والا چند سال پیش دختر خاله منم موقع زایمان بچشو از دست داد یه دو سه ماه بعد باردار شد و بچش سالم و ۸ سالشه
یکم سخته ولی زیر نظر پزشک باش بهت قرص و ویتامین بده بدنت کمبود نداشته باشه
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببخشید پرسیدم متاسفم انشاالله باردار میشی و سالم بغلش میگیریوالا چند سال پیش دختر خاله منم موقع زایم ...
نه خواهش میکنم عزیزدلم از کجا میدونستی،دختر خالتون سز بودن؟؟من الان ۵ ماه گذشته دوست دارم اقدام کنم اما شوهرم قبول نمیکنه میگه زود دارم دیوونه میشم کم میارم
نه خواهش میکنم عزیزدلم از کجا میدونستی،دختر خالتون سز بودن؟؟من الان ۵ ماه گذشته دوست دارم اقدام کنم ...
آره چون دوقلو بود تو شکمش فوت شدن سز شد خیلی زودم باردار شد بعدش
زیر نظر پزشک خوب باش ببین چی میگه
دکتر اجازه بده شوهرم قبول میکنه
اکه اصرار داره بزار یه سال بشه بعد اقدام کن
خواهر دوستمم بچش یه سال و دو ماهشه،سز شد الان باز نمیدونم چند ماهه بارداره
عزیزدلم منم چون بچمو از دست دادم عجله دارم واقعا خیلی سخت مخصوصا ۱۸ روز بغلش کردم بوسیدمش لمسش کردم ...
انشالله دوباره باردارمیشی به امید خدا سالم وصالح بغلت میگیری.ناامید نشو.
درکت میکنم منم مثل شما۸روز فقط بعد زایمان پسرمو بخاطر عفونت ریه که خودم سز اختیاری کرده بودم ازدست دادم شب و روزم گریه بود به حدی که داشتم شوهرمو هم دیونه میکردم.دکتر بهم گفبخاطر شرایطت ۶ماه بعد میتونی اقدام کنی.ولی من گوش ندادم و توکل به خدا۳ماه بعد اقدام کردم که تقریبا ۷.۸ماه دیگ هم طول کشید تا بارداربشم.ولی خداروشکر پسرم خدا دوباره بهم داد و الان۷سالشه.😍
حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه وگرنه میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀 عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰ به امیدموفقیت🖐