2777
2789
عنوان

نذر ساده و معجزه گر روز سه شنبه برای هر حاجتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 122 پست
عزیزم برای ازدواج هم جواب میده؟؟

بله، برای هر حاجتی، اگه نیت ازدواج داری، در کنار اینها، اینم انجام بده، روزی 80 بار الحسیب بگو و100 بار یاودود بگو، هروز 4قل و آیت الکرسی بخون، ختم 11روزه مزمل خیلی خوبه کاربر azizjan تو تاپیک اولش توضیح دادن کامل خیلی خوبه برای ازدواج بخونید،اینم عالیه معمولا اولین بار جواب میده اگه جواب نداد تا یک هفته بخون، 100مرتبه بگو طه و یه توحید بخون تا 7دور بشه دور هشتم 100مرتبه بگو طه و 17بار توحید بخون عالیه 

عزیزم برای ازدواج هم جواب میده؟؟

عزیزدلم این روشی که استاتر گفتن رو انجام بدید انشالله نتیجه میگیرید.جدا از اون برای ازدواج نماز امام زمان هم شنیدم حاجت میده بزنید توی نت میاره کلا با امام زمان خیلی صحبت کنید چون امام عصر ما هست هرچیزی بخواد اتفاق بیافته برای ما ، امام زمان ازش با خبر هست انشالله بهترین ازدواج براتون رقم بخوره 🤲💕😁💕

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله، برای هر حاجتی، اگه نیت ازدواج داری، در کنار اینها، اینم انجام بده، روزی 80 بار الحسیب بگو و100 ...

مرسی عزیزم . کدوم دعا اولین بار جواب میده؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
عزیزدلم این روشی که استاتر گفتن رو انجام بدید انشالله نتیجه میگیرید.جدا از اون برای ازدواج نماز امام ...

مرسی عزیزم . من هروقت آقا صدامیزنه تو گرفتاریهای کوجیک روزانه فورا به دادم میرسه ولی نمیدونم چرا ازدواجم شده معجزه

مرسی عزیزم . من هروقت آقا صدامیزنه تو گرفتاریهای کوجیک روزانه فورا به دادم میرسه ولی نمیدونم چرا ازد ...

انشالله که ازدواجتون هم معجزه وار جور میشه ، خدا بد بندشو که نمی‌خواد شاید یکم دیگه مونده باشه تا زمان ازدواجتون  عزیزدلم شما ناامید نشو متوسل شو به امام زمان ، انشالله با دعای آقا خدا معجزه وار حاجتتون رو روا می‌کنه 🤲💕💕 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
انشالله که ازدواجتون هم معجزه وار جور میشه ، خدا بد بندشو که نمی‌خواد شاید یکم دیگه مونده باشه تا زم ...

😘🥰 انشالله بهترینها هم برای شما 

😘🥰 انشالله بهترینها هم برای شما

فداتشم عزیزم ♥️