2777
2789

خیلی خوب بود خدایی!چه جوری میگیذ بددد😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

مرسی گفتی

میخواستم ببینم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون فصل اول اولین بار بود میدیدم تازه بود برامون 

فصل دوم به نگهبان ها پرداخته شد 

به نظرم دوم هم خوب بود هیجان فصل اول رو داشت 

فصل سوم مهمه که جمع بندیه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
انتظار داشتم مث فصل۱خفن باشهدر اون حد نبوداخرشم بی نتیجه تموم شد

تموم نشد که 

فصل سه داره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
منم دوست داشتمولی فضاش ترسناکه فکر کن واقعی باشه

وای داشتم فک میکردم تو زندگی واقعی همینه.یعنی به ادما اعتماد داریما،یهو میبینیم وای یارو زیر آب زنه.یا وقتی پای منافع وسط باشه همه کار میکنن

مرسی گفتیمیخواستم ببینم

ببین اتفاقا 

هیجان و بازی هاش خیلی بهتر از یک هست

چون فصل اول اولین بار بود میدیدم تازه بود برامون فصل دوم به نگهبان ها پرداخته شد به نظرم دوم هم خوب ...

فصل۳کی میاد؟

فصل اول بازیکنا عم خفن بودن

خیلی متفاوت بود