2777
2789
عنوان

اسید معده دیوونم کرده التماس میکنم یه راه طبیعی بگید جز دارو

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 57 پست
بوی دهانم دارین

نه اصلا دردم ندارم حتی حس نمیگنم ک اسیدم میاد بالا یااحس شوری اما گلومو جدیدا هی باید باشرفه صاف کنم بعضی‌وقتا انگار غذا از گلوم میاد بالا همینا.اما اصلا مث بقیه حس شوری درد مرد ندارم فق سرفه عذابم میده ک فهمیدم مال اسید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم یکساله درگیره.تاپیکامو بخون.یکساله ذره ای گوجه نخورده.حتی گوجه پخته.میوا خام نخورده.سیب زمینی ...

دقیقا منم گوجه حذف کردم از غذاهام

از رب استفاده میکنم 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
نه اصلا دردم ندارم حتی حس نمیگنم ک اسیدم میاد بالا یااحس شوری اما گلومو جدیدا هی باید باشرفه صاف کنم ...

من دارم

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
کاش نزدیک بودی از این داروگیاهی ها بت میدم من اسید معدم خیلی خیلی وحشت ناک بالاس بخاطر اینکه زیاد ب ...

قشنگم موقتی نمیخوام ممنونتم دکترمم دارو گیاهی و دارو دیگ برام نوشته اما من جدیدا اسیدم زیادشده و مجبورم سرفه کنم صدامو صاف کنن

همسرم یکساله درگیره.تاپیکامو بخون.یکساله ذره ای گوجه نخورده.حتی گوجه پخته.میوا خام نخورده.سیب زمینی ...

خب چیکارکردن همسرتون راه طبیعی واس کم کردنش پیدانکردین؟

من بیشتر بصورت اروغ زیاد دارم ک بادکتر خوب شدم و حالا جدیدا هی گلومو باید صاف کنم با سرفه ک فهمیدم بخاطر اسید معدس اما من حسش نمیکنم اما قلبم گاهی درد میگیره ک‌میگن از اسیده 

قشنگم دوغ واقعا خوبه؟نمیدونستم فک کردم چون ابکیه و سرده خوب نیست

دوغ آبعلی از این گازدار های بخر من دیشب حالم بد شد زنگ زدم به شوهرم یکی خرید من خواب بودم اومد خونه انقدر حالم بد بود کل شو سر کشیدم صبح بیدار شدم میبینم ی دوغ رو به چه بزرگی خوردم😂🤌دوغ خیلی واسه من خوب بود

لیبرال سی ام خیلی خوبهآبغورهکیویمن هر روسی رو که بگی امتحان کردم اینجوری بود که باد گلوم میومد داغ ب ...

آبغوره چطور میخوردی ک خوب بود قشنگم

من اسیدم ک‌میاد بالا اصن نمیفهمم فقط گاهی اوقات ک خوابیدم میفهممش ک امده بالا اما ن سوزش دار ن درد اما سینه سمت چپم درد میکنه ک جدیدا فهمیدم از همین اسید لعنتی و دکترم گفت معدت اسیدی داروم داد خوب شدم چون پرهیز نکردم همه چی خوردم باز معدم دار بااروق و اسید اذیتم میکنه هی باید سرفه کنم ک گلوم صاف شه ک‌میگن واس اسید اینطوری شدم

هرراهکاری داری بگو قشنگم لطفا