واسه کاهش اسید چیکارکنم؟اسیدو شوری اسیدو حسنمیکنم اما دکترم گفته اسید زیاد داری همش اروق میزنم و گلومو جدیدا هی صاف میکنم باسرفه و فک کنم واسه اسیده دارو موقتیه من بابونه مصرف میکردم معدم خوب شد باز بعد چندوقت برگشت اسیدم چیکارکنم کم شه اسید معدم؟دیگه سرفه هم میکنم از دست این اسید لعنتی
کاش نزدیک بودی از این داروگیاهی ها بت میدم من اسید معدم خیلی خیلی وحشت ناک بالاس بخاطر اینکه زیاد بود دندون هام حتی خراب شده مجبور شدم کامپوزیت کنم
مادر بزرگم ی دارو گیاهی از تو دشت جمع میکنه خشک میکنه گاهی مثل چایی دم میکنم گاهی ام ی مشت میریزم دهنم پشتش آب میخورم آب رو آتیشه یعنی وقتی بخوری تا ۱۸ یا ۱۹ ساعت فیکس چیزی حس نمیکنی ولی باز بعدش باید بخوری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا حالا نعنا دم کرده ۱ لیوان بعد نهار یک لیوان بعد شام ازمایش کردی ؟ برا همیشه بخور عالی میشه
قشنگم منظورت اینکه نعنا خشک و دم کنم؟چطو دم کنمچند لیوان شرمنده مختصر توضیح بده بدونم نه امتحان نکردم فقط عرقش خوردم بدنبود من از بابونه نتیجه گرفتم اروم میشم تامیخورم.اما اسید اذیتم میکنه معدم اسیدی شده