2777
2789
عنوان

اسید معده دیوونم کرده التماس میکنم یه راه طبیعی بگید جز دارو

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 57 پست

کاش نزدیک بودی  از این داروگیاهی ها بت میدم من اسید معدم خیلی خیلی وحشت ناک بالاس بخاطر اینکه زیاد بود دندون هام حتی خراب شده مجبور شدم کامپوزیت کنم

مادر بزرگم ی دارو گیاهی از تو دشت جمع میکنه خشک میکنه گاهی مثل چایی دم میکنم گاهی ام ی مشت میریزم دهنم پشتش آب میخورم آب رو آتیشه یعنی وقتی بخوری تا ۱۸ یا ۱۹ ساعت فیکس چیزی حس نمیکنی ولی باز بعدش باید بخوری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد غذا و مایعات خوردن حداقل تا یکساعت دراز نکشید 

قبل خواب حداقل دو ساعت چیزی نخورین 

مواد محرک مث کافئین و ادویه تا حد امکان بخصوص از عصر به به‌بعد نخورید 

آب زیاد بخورید ولی بعدش دراز نکشین 

تا حالا نعنا دم کرده ۱ لیوان بعد نهار یک لیوان بعد شام ازمایش کردی ؟ برا همیشه بخور عالی میشه

قشنگم منظورت اینکه نعنا خشک و دم کنم؟چطو دم کنم‌چند لیوان شرمنده مختصر توضیح بده بدونم نه امتحان نکردم فقط عرقش خوردم بدنبود من از بابونه نتیجه گرفتم اروم میشم تامیخورم.اما اسید اذیتم میکنه معدم اسیدی شده

چیزای حساسیتی نخور.مثل کاکائو ،گوجه،رب،تندی،ترشی.شبا بالشت بلند باشه‌حتی آب هم میخوری بعدش دراز نکش. ...

من عاشق گوجم ینی نخورم؟سیب زمینی اب پز چی؟

وای من  بعد غذاهمیشه خابم

دکترمم انصافن دکترخوبی بودن داروهای خوبی دادن اما جدیدا اسیدم شدید شده

من عاشق گوجم ینی نخورم؟سیب زمینی اب پز چی؟وای من بعد غذاهمیشه خابمدکترمم انصافن دکترخوبی بودن داروه ...

همسرم یکساله درگیره.تاپیکامو بخون.یکساله ذره ای گوجه نخورده.حتی گوجه پخته.میوا خام نخورده.سیب زمینی ابپز اوکیه.معلومه وقتی غذات پایین نرفته برمیگرده بالا بعد از دراز کشیدن.حتما درمانش کن وگرنه عوارض بیشتر داره