یه پسر بچه هشت نه ساله داشتن میرفتن سفر یه جا تو مسیر وایمیسن استراحت کنن برای ناهار تو تعطیلات بود شلوغ بود اونجا گم میشخ دیگه پیداش نمیکنن💔
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم ولی هنوز که هنوزه پروندش بازه ولی امیدوارم دنیای موازی وجود داشته باشه و اونجا رفته باشه ولی نمرده باشه یا کسی نکشته باشتش
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
عموی مامانم رفت ماست بخره 7سال گم شد بعدش که برگشت با زنش اومد به جای ماست😂
واسه همین میگن به مردا کار ندین 🤣
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
اره انگار سر ب نیستش کردنخانوادش یه مدت خیلی دنبالش گشتم ولی بعداً خانوادش رو هم تهدید کردن که بگن پ ...
ترسناک
💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
اره انگار سر ب نیستش کردنخانوادش یه مدت خیلی دنبالش گشتم ولی بعداً خانوادش رو هم تهدید کردن که بگن پ ...
ترسناک
💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
ی همکلاسی دوقلو موقع دبیرستان داشتم وضع مالی خوبی اصلا نداشتن پدرش کارگر بود یهو گم شد اینقدر این خواهرا گریه میکردن همیشه دعا میکردم پیدا بشه نشدن ک نشدن