2777
2789
عنوان

گمشده هایی که هیچ وقت پیدا نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 17062 بازدید | 215 پست
وای چقدر ترسناک😔

اره به چنتا از رفبقاش شک کردن پول زیادی داشت که میخواست بره باهاشون سفر  بعد همه فکر کردن سفر رفته تو سفر اتفاقی براش افتاده

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار؟؟؟؟

اره سر ب نیستش کردن

خانوادش یه مدت خیلی دنبالش گشتم ولی بعداً خانوادش رو هم تهدید کردن که بگن پسرمون رفته تهران کار کنه

خانوادش اینجوری گفتن ولی خب چه تهران کارکردنی که بعد ۲۰ سال  حتی یه بارم برا دیدن والدینش نیومد

😁نه عزیزمدنیای موازی وجود داره ولی با آنچه که شما فکر میکنید، متفاوته امام مهدی بیاد باز می‌کنه

تو کدوم رساله گفته شده امام مهدی بیاد موازی باز میشه؟! 

دقیقا کی اینو گفته؟ خود مهدی؟!! 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

دوستم میگفت یه خانومی از اقوامش که از قضا شوهر و بچه هم داشته یه روز از خونه میره بیرونو دیگه برنمی گرده

تنها چیزی که ازش دیدن یه فیلم دوربین مداربسته از بانک سرخیابون بوده که خانومه از اونجا رد شده

همین!

دیگه هیچ اثری ازش نبوده 

الآن چند ساله که میگذره

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

یکی از فامیلای مادرشوهرم سالها پیش برا ناهار مهمون داشتن دونفر میان دم در آقا رو صدا میکنن ،آقاعه ام میاد میگه شما ناهارو بخورید من یکی دوساعت دیگه میام با دوستام میرم جایی کار واجب دارم.میره و دیگه برنمیگرده.خانمه بعد ده سال چشم انتظاری بالاخره ازدواج کرد و پیارسال خانمه ام فوت شد.از اون قضیه حدودا۴۰سال میگذره

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

اینا که هیچی نیستن سرچ کنید توی گوگل هم متوجه میشد 

یه هواپیما بود فک‌کنم بعد از جنگ جهاني دوم دقیق نمیدونم رفت تو آسمون هیچ وقت برنگشت شاید بگید برج مراقبتی ولی واقعا گم‌شد بعد چکد سال فرود اومد توی فرودگاهی که توی مقصدش بود متوجه شدن که این هواپیما گمشده هست حتی با همون لباس ها وتقویمی که دست اون فرده بوده دوباره پرواز کرد ناپدید شد 

خیلی از هواپیما ها هم‌ناپدید میشن

انگار چی....؟؟؟

اره انگار سر ب نیستش کردن

خانوادش یه مدت خیلی دنبالش گشتم ولی بعداً خانوادش رو هم تهدید کردن که بگن پسرمون رفته تهران کار کنه

خانوادش اینجوری گفتن ولی خب چه تهران کارکردنی که بعد ۲۰ سال  حتی یه بارم برا دیدن والدینش نیومد

منم اعتقاد دارمولی میگم اینایی که میشن نمیرن اونجا

شاید ولی خب آخه مگه میشه پیدا نشه دوساله که پیدا نشده حتی جنازش 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍