2777
2789
عنوان

گمشده هایی که هیچ وقت پیدا نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 17062 بازدید | 215 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره داشتیم

ولی یکیو میشناختم سالها پیش خیلی قدیم که یکنفرو یکجا کشته بود و جنازشو سوزنده بود با داداشش

خانواده طرف هرچی گشته بودن پیداش نکرده بودم

یا یه آقا رو میشناسم که زنش و مادرزنش کشتش و یجوری جنازشو سر ب نیست کردن و هیچوقت هم اعتراف نکردن

ممکنه همچین بلاهایی هم سرشون بیاد 

کاربر قدیمی هستم🫂

😁

نه عزیزم

دنیای موازی وجود داره ولی با آنچه که شما فکر میکنید، متفاوته 

امام مهدی بیاد باز می‌کنه 

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
خب میشه تو تاپیکم جوابمو بدی؟

من جواب دادم... گفتم نمی‌گیرم 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍