2777
2789
عنوان

ای کاش پام میشکست اونروز نمیرفتم😭

456 بازدید | 16 پست

روز شنبه هفته بازاری شهرمون بود بچم نه ماهشه اونم با خودم بردم تو بغل خودم هوا هم اونقد گرم و آفتابی بود ک اصن قابل تحمل نبود بیرون بمونی با این اوصاف بازارم شلوغ بود همه هم بچشونو آورده بودن از شانس خراب من از شنبه شب تا به امروز بچم تب شدید گرفته نمیدونم از سرما ب این روز افتاد یا گرما بی حال،کرخت شده همش میخابه دیروزم دکتر بردیم شیاف قطره شربت و آمپول داد آمپولو نزدیم ولی بقیشو دادم از صبح هم همش اسهال میره شب تا صبح هم نخوابیده همش گریه و ناله کرده یکی میگه دندون در میاره بخاطر همینه یکی میگه بخاطر گرما سرما اینجوری شده خیلی ناراحتم انشاءالله همه بچشون سالم سرحال باشه بچه منم همچنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای گل نازت حمد میخونم☘️

فدات مرسی تروخدا اول برای همه بچه ها بخون بعدشم بچه من تنها هستم تو شهر غریبم حتی فامیلیم اینجا ندارم کمکم بیاد خیلی میترسم بچمم چیزیش بشه🥲نمیدونم دیگه چیکار کنم

احتمالا ویروس هست .بهش آب سیب بده سم زدا هست تب بر هم هست .دکترای طب سنتی خیییلی تاکید دارن روی سیب .اگه یه ذره عسل هم قاطیش کنی که بهتر اگه عسل اصل باشه .من بچمو از دوماهگی به بعد عسل رقیق شده دادم .با مشورت طب سنتی دادم و اعتماد داشتم .ولی شما اگه حساسی نده .فقط همون آب سیب رو بده .تا چند روز بده خوب خوب میشه

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
انشاالله که خوب میشه احتمال اینکه از دندوناش هم باشه هستپدر مادر راضی هستن خودشون بدترین درد بگیرن و ...

قربونتون آره بخدا راضیم بدترین دردو من بکشم ولی اون حتی یه ذره ام تب نکنه خدا بچهاتونو براتون نگهداره

احتمالا ویروس هست .بهش آب سیب بده سم زدا هست تب بر هم هست .دکترای طب سنتی خیییلی تاکید دارن روی سیب ...

آره چون میگن ویروسم هست ولی آخه بچه ۹ماهه چجوری تحمل کنه اون همه درد رو بخدا دو روزه اصن حال نداره گریه و ناله میکنه همش میخابه طاقت نداره حتی رو پا وایسته😭😭😭😭چشم حتما سیب میگیریم آیسو بگیرم با میوه گیر بدم بخوره انشاءالله خوب شه بخدا نگرانم چیزیش بشه

قربونتون آره بخدا راضیم بدترین دردو من بکشم ولی اون حتی یه ذره ام تب نکنه خدا بچهاتونو براتون نگهدار ...

ممنون ولی من مجردم  

انشاالله که هرچه زودتر خوب بشه زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه

آره چون میگن ویروسم هست ولی آخه بچه ۹ماهه چجوری تحمل کنه اون همه درد رو بخدا دو روزه اصن حال نداره گ ...

اصلا نگران نباش منم این روزارو گذروندم آیه الکرسی بخون ۷ تا حمد بخون صدقه بزار زیر بالشش که هر وقت خوب شد به نیت سلامتی و فرج امام زمان بدی .آب سیب معجزه میکنه عزیزم هی بهش بده من پسرم خیییلی اذیت میکرد نمیخورد منم  آب سیب و تو آمپول میکردم میدادم به خوردش هرچند دقیقه ..خداروشکر خوب شد.میدونی تب از عفونت هست .وآب سیب قوی ترین عفونت بر و سم زدا  هست

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
به نیت خوب شدن بچت ۷ تا حمد میخونم ان شاءالله به آبروی علی اصغر به زودی زود خوب خوب بشه

قربون مرام معرفتتون خدا هزار برابر کار خوبتونو بهتون برگردونه انشاءالله عزیزم خیلی خوشحال شدم بچم امروز یکم حالش خوبه شکرخدا